De la porumbeii calatori la tabele de cotatii "instant"

Treptat, marile organizatii media internationale si consolideaza prezenta in Romania, inclusiv prin oferte de servicii si produse care nu au legatura directa cu jurnalismul. Associated Press a ridicat standardele in domeniul tehnicii de televiziune, iar acum Reuters "si arata muschii" pe pietele financiare.

Dupa ce Associated Press a tinut pagini ntregi de ziar cu sistemul sau integrat de productie de televiziune, adoptat de Antena 1 si de Antena 3, Reuters reaminteste pietei romanesti cat de puternice sunt ofertele sale pe pietele financiare, in fata unei concurente care se anunta la fel de teribila din partea altor organizatii de profil, precum Bloomberg.
Produsele mai vechi sau mai noi ale prestigioasei corporatii media au putut fi examinate pe indelete la "Reuters Trading Day", eveniment menit sa prezinte ultima generatie de sisteme concepute de Reuters pentru pietele financiare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related