Bogdan Theodor Olteanu

Managing Director, BORÈšUN•OLTEANU

Am lucrat patru ani in mass media. Dupa treceri episodice prin redactiile de la Tineretul Liber si Cotidianul, am lucrat mai bine de trei ani la Romania Libera, mai intai reporter, apoi redactor, la Sectia Anchete Speciale. Nu stiu la ce ma ajuta asta, dar am "vizitat" toate sectiile de politie, parchetele, garzile financiare si curtile de conturi de prin Bucuresti. Bonus o vizita saptamanala la morga, in cautare de crime “misto”.

Dupa presa, am lucrat, intr-o ordine aleatorie, in campanii electorale (Isarescu, PNTCD, ApR, PSD), ca PR-ist pe proiecte cu finantare externa (Phare si Banca Mondiala) si in marketing sportiv (cu fotbalisti adica).

In perioada "antreprenoriala" am fost actionar la o firma de consultanta in managementul resurselor umane (care a murit dupa un an si jumatate) si la un studio de productie video, de unde m-am retras (el mai traieste inca).

In ianuarie 2005 am ajuns la Millenium Communications, m-am indragostit de echipa gasita aici si nu am mai plecat. In mai 2010 Divizia de PR a companiei s-a transformat intr-o companie independenta: BORÈšUN•OLTEANU.

Company blog: http://blog.bortunolteanu.ro
Personal blog: http://bto.ro