Kiss FM - Bursa de MeritMaiMult

In Romania sunt o multime de copii talentati in diferite sfere, dar care se opresc la un moment dat din a munci pentru ele, din lipsa posibilitatilor financiare. Bursa de MeritMaiMult a aparut din nevoia de a oferi sanse egale copiilor care provin din medii defavorizate, in ce priveste valorificarea talentului lor. Aceasta campanie face parte din noua platforma Kiss FM prin care investesc in educatia tinerilor din Romania.

In colaborare cu World Vision, am identificat 24 de copii din toata Romania carora le-am acordat cele 24 de burse necesare pentru a-si acoperi nevoile ce tin de visul lor: cursuri de canto, o chitara noua, taxele la competitii sportive, meditatii la medicina sau orice alt lucru care a putut face visul lor sa fie putin mai aproape de realitate.

In campanie au participat si cativa deja ”oameni mari” din Romania precum Ana Maria Branza, Oana Pellea, Feli, Florin Dumitrescu, Andi Vasluianu si Calin Goia care au sustinut demersul nostru. La sfarsitul campaniei, i-am adus pe beneficiari si organizatori in acelasi loc, la concertul celor de la Voltaj. Acestia au cantat live melodia campaniei Bursa de MeritMaiMult, ”Copile”.

Echipa Client:
Anne Marie Ionesco
Bogdan Tanculescu
Dan Fintescu

Echipa Agentie:
Andreea Sandu
Oana Preda
Teodora Bonea
Alex Mielcioiu
Sebastian Olar
Arpad Rezi



Agentie

Brand

An

2022

Tara


Companii

Branduri



Branded


Related ads