AdJob - Joburi in publicitate, comunicare si marketing

Art @ Geometry

Salut!Daca esti om, stii sa faci imagini si sa explici ce ai facut, scrie-ne.Daca nu, da mai departe cuiva care e, te rugam.Multumim! (Btw, noi promitem ca suntem asa.) vezi detalii »

Art Director @ Perceptum

Perceptum angajeaza Art Director cu experienta in design vizual online si offline de cel putin 5 ani in agentii, gandire strategica si originalitate creativa demonstrate prin portofoliul de proiecte, capacitate de... vezi detalii »

Art Director @ Oxygen

Ne cautam urmatorul coleg in echipa de creatie, care sa ocupe pozitia de Art Director. Sa spunem ca trebuie sa fii super creativ si relaxat e redundant, asa ca ne dorim sa gasim omul cu o energie buna si cu minim 4... vezi detalii »

Echipă de creație @ pastel

Suntem pastel, adică încă o agenție care caută oameni creativi, ideal echipă copy+art :)Acum serios, mansarda de la creație trebuie completată cu niște birouri noi. Dar și mai serios, avem proiecte faine care... vezi detalii »

Echipa de creatie @ Propaganda

Cautam Pat si Patachon, Stan si Bran, Don Quijote si Sancho Panza, Lolek si Bolek… (mai ziceti si voi).Bine, nu chiar atat de batrani. Dar ajuta un grad acceptabil de senioritate in creatie publicitara. Daca... vezi detalii »

Art Director @ ACTIV AD

Căutăm ART cu skill-uri dovedite în BTL și experiență de minim 4 ani în agenții de publicitate. Dacă știi să pui la treabă suita Adobe pe proiecte de vizibilitate & comunicare in store, campanii... vezi detalii »

Art & Copy @ Brands&Bears

Incepe anul cu dreptul! Căutăm o echipa de creativi, Art&Copy cu minim 3 ani de experiență în agentie de publicitate, pasionati de comunicare offline cu o componenta online sau online cu o componenta... vezi detalii »

Art Director @ Marks

Any Arts in the house? Avem planuri mari pentru 2019, aşa că avem nevoie de cineva cu mad skills. Dacă îţi place ceea ce faci şi vrei să lucrezi cu oameni care promit că n-o să-şi pună degetele pe monitorul... vezi detalii »