AdJob - Joburi in publicitate, comunicare si marketing

Graphic Designer @ Aim At Heart

Suntem agenția de creație Aim At Heart și căutăm un Graphic Designer creativ, pasionat de publicitate, cu skills-uri exersate de cel puțin 3-4 ani. Oferim un loc într-o echipă de creație premiată, cu experiență... vezi detalii »

Content Visual & Graphic Designer @ IBM

IBM is looking for a passionate, experienced and creative graphic designer interested in being part of a content creative team, to deliver amazing work to our wide range of clients! You will work on a variety of... vezi detalii »

Artwork & Print Specialist (DTP) @ INDG

INDG is experiencing exciting growth and expansion. The past years the Bucharest office has become the main CG Studio where all our visual content is created. If you join us you'll be part of a young and creative... vezi detalii »

Art Director @ Mediascope

Daca esti un Art Director cu experienta, perfectionist, intotdeauna bine organizat si vrei sa ajungi intr-o agentie unde tot ce se face este best-practice, atunci hai la noi! Vei lucra pe cele mai provocatoare si... vezi detalii »

:PGM! caută ART

Cum știi că e o idee bună să aplici: Ai minimum doi ani experiență de lucru. Ești analitic, atent și împletești creativitatea și curiozitatea astfel încât să fii la curent cu noutățile din... vezi detalii »

Propaganda angajeaza echipa de seniori

Va cautam mai bine de un an si, de fiecare data cand am pus anunt pe IQads, nu ne-ati raspuns. Pentru ca seniorii nu se angajeaza cu CV. Sau nu cred ca o agentie mai cauta “seniori dintr-aia”, nu cred ca... vezi detalii »

Art Director @ Perceptum

Perceptum angajeaza Art Director cu experienta in design vizual online si offline de cel putin 5 ani in agentii, gandire strategica si originalitate creativa demonstrate prin portofoliul de proiecte, capacitate de... vezi detalii »

Smite cauta Art Director

Cautam Art Director cu 5-6 ani de experienta pentru care OUT IS THE NEW IN. Idei out of the blue, executii out of the box, munca in echipa care lasa toata echipa out of words. Suntem o agentie independenta orientata... vezi detalii »

Graphic Designer @ Clock

We are seeking a new Graphic Designer with a keen interest in copywriting, to join our team. You will be designing a wide variety of things mainly across offline media. To be successful in this position, you’ll... vezi detalii »

Art si Copy @ Godmother

Godmother cauta echipa creativa: art si copy (acceptam si jumatati de echipa, va facem noi lipeala). Cu experienta min 2-3 ani, cu drag de munca si interes pentru evenimente/activari. Si in BTL, conceptul este cheia... vezi detalii »

Senior Graphic Designer @ REPUBLIKA

Avem o mulțime de idei frumoase și ambițioase care au obiceiul să se întâmple. Și ne mărim echipa cu un nou coleg care să le ajute să se întâmple frumos! Dacă ai cel puțin 3 ani de experiență... vezi detalii »

Art Director @ pastel

Tu: ești Art Director cu 4-5 ani de experiență. Noi: avem proiecte mari și crafty. Tu: poate cauți să începi anul altfel.Noi: te așteptăm la o cafea și o discuție. Pe curând! vezi detalii »

Art Director @ Imagerie

Căutăm ART ca să #makingart. ATENTIE! ACHTUNG! POZOR! ART. ART DIRECTOR! - nu DTP-ist, nu ilustrator, nu graphic designer. CV & Portofoliu - MANDATORY!!! vezi detalii »