Articole care au sursa Backstage Production Group

Backstage Production Group

Compania a fost fondata de unii dintre cei mai experimentati specialisti in domeniu pentru a raspunde cererii pentru servicii integrate de productie evenimente din Romania si din alte tari. In urma cu 25 ani, specialistii nostri participau la dezvoltarea primelor evenimente corporate in Romania, moment in care piata de evenimente prindea contur. Astazi, continuam sa inovam si sa dezvoltam solutii premium de organizare evenimente in beneficiul clientilor nostri. Suntem singura companie cu dubla calitate de designer de evenimente si furnizor de servicii tehnice la cheie.

Backstage Production Group reprezinta continuarea unor proiecte de succes la care profesionistii nostri au participat de-a lungul timpului prin: pasiune, grija pentru client, munca, antreprenoriat, dezvoltare continua. Backstage Production Group iti ofera reactie rapida la solicitari, acoperire nationala si internationala, garantii ferme, pret corect, sentiment de incredere, independenta si recunoastere internationala. Inca un factor de diferentiere este echipa de specialisti experimentati, instruiti constant si pasionati de meseria si misiunea lor: prestarea de servicii tehnice complete la cele mai inalte standarde din domeniu.

Suntem in spatele unora dintre cele mai importante evenimente din Romania. Suntem un grup de specialisti in productia de evenimente reunit intr-o formula noua si electrizanta. Suntem un generator permanent de idei tehnice noi si incitante. Suntem un Mecca al echipamentelor si solutiilor la cheie. Suntem partenerul tau in gestionarea evenimentelor la nivel national, regional si global. Furnizam entuziasm si inspiratie pentru fiecare eveniment pe care il coordonam. Suntem Backstage. Incantati de cunostinta.

 

Iti oferim acces la o gama integrata de servicii prin intermediul urmatoarelor divizii:

Divizia de productie tehnica evenimente
Ofera servicii de design de eveniment, consultanta tehnica si implementare, conferinte MICE, productie decoruri pentru evenimente MICE, conferinte corporate, targuri si expozitii.

Divizia de instalatii tehnice
Ofera o gama completa de servicii de instalari echipamente A/V, lumini, scenotehnica in sali de conferinta, sali multifunctionale, sali de sport, teatre, etc

Divizia de vanzari echipamente A/V
In cadrul proiectelor pe care le gestionam, propunem spre vanzare clientilor interesati echipamentele profesionale de sunet, lumini si video de care au nevoie.

 

Iata ce punem la masa:

 • Cea mai buna expertiza din regiune
 • Capacitatea de a gestiona in acelasi timp mai multe evenimente
 • Cei mai bine pregatiti specialisti de sunet, lumini, video si scenotehnica
 • O echipa integrata de suport si un Account Manager dedicat pe tot parcursul colaborarii.

 

Servicii:

I. Productie tehnica de evenimente

 • Evenimente MICE - Meetings, Incentives, Conferences and Exhibition
 • Evenimente corporate
 • Conferinte si forumuri internationale de marketing
 • Targuri si expozitii. Design de standuri si constructii de standuri personalizate
 • Competitii sportive
 • Evenimente artistice si culturale
 • Concerte, festivaluri de muzica, teatru si film

 

II. Instalatii tehnice

Realizam proiecte de instalatii si oferim consultanta tehnica pentru: instalatii de sonorizare, video, iluminat indoor si arhitectural pentru hoteluri, restaurante, centre comerciale, farmacii, spitale si clinci medicale, centre expozitionale, sali de teatru, opera, cladiri de birouri, etc.

Facem analiza, evaluam necesitatile, realizam proiectul, punem la dispozitia clientului echipamentele si materialele necesare, implementam si furnizam servicii de mentenanta si intretinere dupa instalarea echipamentelor.

Colaboram cu cei mai buni producatori de echipamente de pe pietele internationale si oferim servicii de consultanta prin intermediul specialistilor nostri.

 

III. Vanzare echipamente

In cadrul proiectelor pe care le gestionam, propunem spre vanzare clientilor interesati echipamentele profesionale de sunet, lumini si video de care au nevoie.

Colaboram cu cei mai buni producatori de echipamente de pe pietele internationale si oferim serviciul de consultanta prin intermediul specialistilor nostri.

mai mult »

AdSubmission
Trimite-ne noile creatii Backstage Production Group