Pentru cei care se gandesc sa anuleze conferintele: Solutiile de videoconferinta reprezinta o alternativa optima

Pentru cei care se gandesc sa anuleze conferintele: Solutiile de videoconferinta reprezinta o alternativa optima

Subiectul Covid-19 este dezbatut la nivel mondial, intrucat genereaza un impact social si economic amplu. Riscul asociat Covid-19 pentru persoanele din Europa, respectiv Romania este considerat moderat catre crescut, pe baza probabilitatii de transmitere a bolii. Ca urmare a deciziei Ministerului Afacerilor Interne, evenimentele cu peste 1000 de persoane, sunt amanate pana la data de 31 martie.

Atat companiile, cat si institutiile de invatamant sunt nevoite sa limiteze sau sa suspende manifestarile colective si sa incurajeze telemunca, lucrul de la distanta, pentru a preveni raspandirea virusului.

In acest context, evenimentele, conferintele nu trebuie neaparat evitate, deoarece exista solutii virtuale: videoconferinte, conferinte web.
Prin utilizarea sistemelor de videoconferinta puse la dispozitie de Backstage Production Group, puteti organiza intalniri online care contribuie in egala masura la atingerea obiectivelor de business, precum intalnirile fata in fata.

Serviciile de videoconferinta puse la dispozitie de Backstage includ planificarea evenimentului, asistenta tehnica pre eveniment, suport si regie tehnica pe toata durata desfasurarii evenimentului si echipamentele necesare.

Sistemele de videoconferinta permit o comunicare vizuala de inalta calitate avand o conexiune audio si video de inalta definitie care asigura, totodata o legatura intre mai multi participanti. Backstage Production Group utilizeaza echipamente specializate care includ un afisaj mare al continutului (ecran led sau plasme), camera video, precum si platforma de videoconferinta.

In cadrul conferintelor corporate organizate cu ajutorul solutiilor puse la dispozitie de Backstage Production Group, participantii pot: examina documente, vizualiza prezentari, vota cu privire la problemele importante prin intermediul aplicatiilor de voting, disemina continutul cu o usurinta egala cu cea din cadrul intalnirilor fata in fata, mentioneaza Lavinia Popescu, Director Comercial Backstage Production Group.

Cu ajutorul tehnologiei si a echipei de specialisti de care dispune Backstage Production Group, participantii la conferinta pot raspunde la sondaje in timp real, chat-uri live si sesiuni de intrebari si raspunsuri in timp real, pot vizualiza continutul partajat, etc.

Aceste functii imbunatatite permit utilizatorilor sa inteleaga mai bine datele analizate sau subiectele de discutie si sa dezvolte idei noi sau sa se extinda mai rapid asupra celor existente.

Cu ajutorul furnizorului potrivit, videoconferinta sau conferinta web poate decurge fara probleme si fara stres.

Pentru mai multe informatii despre modul in care poti solicita organizarea unei videoconferinte sau conferinta web, poti lua legatura cu unul dintre specialistii Backstage accesand pagina de contact.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related