Au ramas cateva zile pana la prima conferinta Voxxed Days Frontend din Bucuresti

Au ramas cateva zile pana la prima conferinta Voxxed Days Frontend din Bucuresti

Dupa succesul obtinut cu 4 editii ale conferintelor Voxxed Days Bucharest si cu 2 editii de Voxxed Days Cluj-Napoca, Incremental Community lanseaza prima editie a conferintei Voxxed Days Frontend in 21-22 mai 2019.

Aceasta conferinta se adreseaza software developerilor din zona de frontend si cuprinde urmatoarele topicuri:
JavaSscript, Angular, React, React Native, Web, Mobile, GraphQL, PWA, VueJS, HTML, CSS, Typescript, Frontend testing & UI/UX design.

Conferinta se adreseaza software developerilor din zona de frontend, iar speakerii sunt specialisti de renume in cele mai noi tehnologii in domeniu.
Evenimentul este asigurat tehnic de Backstage Production Group.

 

Conferinta se va desfasura la Hotel Sheraton Bucuresti pe parcursul a doua zile:

  • 21 mai 2019 – Full-day Workshops in urmatoarele domenii:
  1. One app, 3 Frameworks- Trainers: Andrei Antal (Angular), Bogdan Luca (Vue) si Sabin Marcu (React)
  2. Clean TypeScript Workshop- Trainers: Victor Rentea si Marian Stanciu
  3. Progressive Web Applications- Trainer: Radu Enuca
  4. State management in Angular with NgRx- Trainer: Adrian Faciu
  • 22 mai 2019- Conference day – 2 scene paralele, 3 keynote-uri, 12 talk-uri si 20 de speakeri.

Evenimentul este o initiativa internationala, conferinte similare avand loc in multiple orase din Europa. Voxxed Days reprezinta incubatorul pentru renumita conferinta Devoxx, care se organizeaza in tarile in care comunitatile de developeri sunt extrem de bine dezvoltate si reuseste sa adune un minim de 1.000 participanti.

Speakerii sunt personalitati marcante pe plan international si national si specialisti de renume in cele mai noi tehnologii in domeniu. Lista speakerilor este disponibila pe site-ul evenimentului

Evenimentul  isi propune sa contribuie la cristalizarea comunitatii romanesti de dezvoltatori si sa o  ajute sa creasca intr-un ritm sustinut.

Organizatorii ofera un discount de 20% din pretul biletelor, care poate fi accesat completand acest formular si introducand la rubrica “Discount code” codul VD20SOFTLEAD sau direct pe site, prin plata cu cardul, folosind acelasi cod aici.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related