Marketing 20.20 Talks. Bloom your Marketing

Marketing 20.20 Talks. Bloom your Marketing

Ești prezent în lumea marketingului și vrei să-ți transformi OBSTACOLELE în PROVOCĂRI?

SPEAKINGS alături de Backstage Production Group continuă seria de evenimente ONLINE cu Marketing 20.20 Talks, o ediție specială dedicată profesioniștilor și viitorilor profesioniști din marketing.

Punem reflectoarele pe storytelling, instrumente de vânzări și public speaking, toate trecute prin filtrul speakerilor prezenți la eveniment. Va fi despre CONSISTENȚĂ ȘI RELEVANȚĂ ÎN MARKETING, POVEȘTI BINE SPUSE și ÎNVĂȚARE ÎNTR-UN MEDIU PRIETENOS. Ce zici, te-am făcut curios?

 

Tema ediției: Bloom your Marketing

În 2020, facem MARKETING. Altfel.

Deși suntem mereu la un click distanță de orice informație sau conexiune, există ceva care le depășește pe toate: ÎMPĂRTĂȘIREA EXPERIENȚELOR!

Da, da, am strâns o gașcă de oameni gata să tragă cortinele MARKETINGULUI BINE FĂCUT. Ne vom lupta cu provocările actuale, vom rescrie strategii și planuri și vom transforma “Nu știu” în “Ce mișto o să-mi iasă tot ce-mi propun!”.
Deci, let’s…BLOOM YOUR MARKETING!

Tot ce-ți rămâne de făcut e să fii la fel de NECONVENȚIONAL ca lumea în care trăim (și să vii în public la eveniment). Cum?
Începe prin a-ți petrece dimineața de 5 noiembrie alături de noi. Ce avem în meniu? 

Iată mai jos line-up-ul de speakeri, antrenați de Andrei Dunuță – Founder @SPEAKINGS & Public Speaking Trainer

Cele 2 ore și 2 minute petrecute împreună ONLINE sunt produsul a ZECI DE ANI DE EXPERIENȚĂ în domeniu puși la un loc, ANTRENAMENTE pentru a-ți transmite ideile noastre cât mai clar și neconvențional, DISCUȚII peste discuții și multe BRAINSTORMING-uri productive. Deci, așteaptă-te DOAR la CONȚINUT DE CALITATE!

 

De ce să participi?

• Te așteaptă o diversitate de povești și insight-uri cu și despre MARKETING.
• Te conectezi cu profesioniști din Marketing.
• Pui întrebări și te alături dialogului.
• Aprofundezi sau îți actualizezi cunoștințele de public speaking & presentation skills.

Pe un loc din public este scris numele tău, ne vedem ONLINE!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Pozitii

Sectiune



Branded


Related