Antena 3 si Q2M lanseaza in parteneriat cu Microsoft Romania versiunea HTML5 a site-ului Antena3.ro

Antena3.ro/html5, versiunea lansata azi de Antena 3 si Q2M in parteneriat cu Microsoft Romania, a fost redesenata cu ajutorul tehnologiilor HTML5 si CSS3, oferind un design fresh si o structura mai aerisita, informeaza un comunicat emis de Q2M.

Proiectul a fost dezvoltat pentru Internet Explorer 9 de Antena 3, cu sustinerea Q2M si Intact Interactive. Aceasta versiune poate fi folosita doar de utilizatorii de Internet Explorer 9, Safari si Google Chrome, ceilalti utilizatori avand la dispozitie varianta clasica a site-ului Antena3.ro.

"Lansarea de astazi este un eveniment de interes pentru utilizatorii de Internet din Romania, acestia avand acum posibilitatea de a accesa continutul digital intr-un mod mult mai natural, mult mai intuitiv folosind o platforma de ultima generatie si bineinteles browsere de ultima generatie precum Internet Explorer 9", a declarat Tudor Galos (Windows Business Group Lead, Microsoft Romania).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune


Comentarii

Robert Gomulea
acum 12 ani
e cam limitat facut. de ce:

- nu poti sa comentezi la stiri

- lista de stiri favorite nu functioneaza corect

- nu ai optiuni de share la articole

- selectarea categoriilor nu este chiar intuitiva. in loc sa iti reduca stirile la o anumita categorie, ti le adauga in plus la categoriile selectate anterior



Branded


Related