GolinHarris a transformat Pepsi in moneda de schimb in campania "Ia-ti vara in cap"

GolinHarris a transformat Pepsi in moneda de schimb in campania "Ia-ti vara in cap"

GolinHarris a creat si implementat pentru Pepsi campania "Ia-ti vara in cap – Pleaca la drum doar cu Pepsi!", un concurs in urma caruia trei echipe de prieteni au plecat prin tara timp de 7 zile, unde au trebuit sa obtina totul, de la cazare si masa, doar oferind la schimb doze de Pepsi. Calatoria a inceput pe 30 iulie, in urma unei competitii desfasurate pe pagina de Facebook Pepsi, in care s-au inscris peste 265 de echipe. Campania a fost sustinuta inainte si de un weekend experimental, in care echipe de bloggeri au plecat si ele intr-o astfel de calatorie, arata un comunicat emis de agentie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related