[Festivaluri] Monica Botez: Momentul de premiu e acel 0,1% care face dintr-o data vizibila munca echipelor client-agentie

[Festivaluri] Monica Botez: Momentul de premiu e acel 0,1% care face dintr-o data vizibila munca echipelor client-agentie

Munca de PR este in mare parte anonima, spune Monica Botez (Partner, Golin). Desi echipa si expertiza in domeniul clientului vor cantari mereu mai mult decat premiile, ele fac vizibila munca echipei si valideaza in mod public deciziile si alegerile care au fost luate intr-o campanie.

Festivaluri

PR-ul s-a schimbat si odata cu el si modul in care agentiile (de PR) se raporteaza la festivaluri. Astfel, daca initial am ales cu precadere festivaluri de PR, de 2-3 ani participam si la festivaluri de digital, CSR sau creatie. 

Participari in ultimul an

Mergem intotdeauna la cele mai cunoscute, respectate, de traditie festivaluri din Romania si din afara. In ultimul an am obtinut premii la Romanian PR Award, Sabre, Romanian CSR Awards, European CSR Awards, Webstock, ADC*ro Awards, Cristal festival si o shortlistare recenta la European Excellence Awards, care speram sa se transforme intr-un premiu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Medic One Communication

Founded in 1999 by MD Oana Cociasu together with Veronica Savanciuc and other partners, Medic One is the first full-service communication agency in Romania to exclusively dedicate its activity to medical... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Oameni

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related