S-au desemnat castigatorii Provocarii Pepsi, parte din campania "Ia-ti vara in cap"

S-au desemnat castigatorii Provocarii Pepsi, parte din campania "Ia-ti vara in cap"

Echipa PepC a fost declarata castigatoarea Provocarii Pepsi, parte din campania "Ia-ti vara in cap", informeaza un comunicat emis de GolinHarris. La finalul unei saptamani in care au parcurs drumuri din Sibiu pana in Orsova sau din Vatra Dornei pana in Constanta, castigatorii au fost recompensati cu o petrecere in Oxygen Club, unde au fost premiati de Antonia si Corina.

Echipele au pornit la drum pe 30 iulie, la volanul a trei SUV-uri Opel Mokka. Obiectivul lor a fost sa obtina un punctaj cat mai mare prin realizarea cator mai multe plati pentru servicii exclusiv in doze de Pepsi. Astfel, cele trei echipe au reusit sa cumpere mancare, cazare, bratari colorate, pitici de gradina intrari la salina Turda, tubing, kiting, lectii de condus tractorul, transport cu bacul pe Dunare sau tenis cu Tante Fleancu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related