eventures reclama similitudini intre aplicatia Hai! din cadrul rebrandingului Cosmote/Telekom si platforma online MyProjekts

eventures reclama similitudini intre aplicatia Hai! din cadrul rebrandingului Cosmote/Telekom si platforma online MyProjekts

Ieri am primit un email de la Bogdan Grigoras, PR Manager al agentiei eventures, cu Subjectul din titlul acestui articol.

Prezentarea transmisa companiei Cosmote:

MyProjeckts - prezentarea proiectului

Asemanarile
In primul rand, conceptul si functia principala a aplicatiei Hai! este identica cu cea pe care este construita MyProjekts – lansarea unui eveniment/o iesire in oras (pe Hai!) si a unui proiect (pe MyProjekts) pe care un utilizator il poate realiza impreuna cu prietenii. Acelasi lucru se aplica si in cazul functiei de a alege locul evenimentului/proiectului si data de inceput si de sfarsit a acestuia, existenta pe ambele platforme. Totodata, ideea de chat integrat in evenimentul de grup (in cazul Hai!)/proiect (in cazul MyProjekts) pentru stabilirea tuturor detaliilor organizatorice legate de ducerea la bun sfarsit a evenimentului/proiectului (cine, ce, unde, cand si cum face) se regaseste in egala masura in ambele aplicatii/platforme.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related