[Klausificarea Romaniei] Oamenii din strada au format o presa alternativa in 16 noiembrie. Bogdan Nitu era printre ei

[Klausificarea Romaniei] Oamenii din strada au format o presa alternativa in 16 noiembrie. Bogdan Nitu era printre ei

Uralele si bucuria au rasunat dintr-o parte. De cealalta, s-a simtit o liniste mai mult sau mai putin ingrozita. Surpriza, in schimb, s-a pogorat peste toti. Pe 16 noiembrie s-a scris o istorie dincolo de cea politica. Un cumul de factori a dus catre formarea unui precedent in comunicare: online-ul a batut TV-ul.

Ce inseamna asta pentru industrie? Aflam de la cunoscatori experimentati cat de one-hit-wonder a fost digitalul in ecuatia alegerilor prezidentiale din 2014.

Bogdan Nitu (Director General, WEBSTYLER) vorbeste despre o schimbare de paradigma ce a venit odata cu evenimentele de pe 16 noiembrie: presa (indiferent de canal) nu a mai influentat alegatorii. Acestia, in schimb, au construit spontan o presa alternativa cu continut creat pe smartphone-uri si propagat rapid in social media. Iar povestea pe care o descriau n-a pornit de la zero, fusese alimentata si in trecut; acum, venea cireasa.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related