[Bilant 2019] Bogdan Nitu: Am castigat libertate in multe sensuri. Din pacate, societatea romaneasca a castigat prea putina libertate in gandire

[Bilant 2019] Bogdan Nitu: Am castigat libertate in multe sensuri. Din pacate, societatea romaneasca a castigat prea putina libertate in gandire

In 2019, Romania a sarbatorit 30 de ani de libertate, dar a ramas blocata in mentalitati retrograde in multe privinte, crede Bogdan Nitu, General Manager GMP+WEBSTYLER. A pierdut multe, dar a castigat ceva foarte important, spune el: spiritul civic. Cel care tine pe plus bilantul anului trecut si hraneste sperantele pentru anul acesta. Despre Romania, publicitate, Liverpool, redefinirea GMP, greutatile constructiei, Traiasca Capra Vecinului, Eliud Kipchoge, alegeri, campanii, Brexit si Trump, dupa cum urmeaza.

 

Am inceput 2019 in primul rand cu gandul de a finaliza ce am inceput in 2018, si anume unirea celor 2 agentii, GMP si Webstyler. Asta presupunea, printre altele, crearea noii identitati si a unor structuri care sa integreze serviciile agentiei unite.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Dosare editoriale

Oameni

Pozitii

SectiuneBranded


Related