Elena Prodan (EPR Concept): Calitatea principala pe care trebuie sa o aiba un antreprenor in PR este obsesia pentru client

Elena Prodan (EPR Concept): Calitatea principala pe care trebuie sa o aiba un antreprenor in PR este obsesia pentru client

Dupa cativa ani de PR pentru Antena 1 si Realitatea TV, Elena Prodan (Owner, EPR Concept) a decis sa iasa din zona ei de confort si sa isi indeplineasca un vis din facultate- acela de a-si deschide propriul business de PR. Experienta anterioara a ajutat-o sa intre in contact cu diverse persoane publice, asa ca acum, printre clientii ei se numara si vedete din showbizz, precum Nicolae Tand, Florin Neby, Andrei Aradits sau Ela Craciun.

Despre cum este sa fii antreprenor in PR, ce a invatat din anii de PR pentru brandurile de media si care sunt campaniile la care a lucrat pana acum, ne spune Elena mai jos:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Spoon Media

Spoon a inceput in 2003 ca o agentie de strategie de media dar a evoluat diversificandu-si serviciile catre o agentie de comunicare digitala si media. Obiectivul Spoon este sa combine experienta de analisti de date... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related