Ela Crăciun lansează un nou proiect dedicat comunității de mame din România

Ela Crăciun lansează un nou proiect dedicat comunității de mame din România

Bloggerul Ela Crăciun lansează un nou proiect dedicat comunității de mame din România. Aceasta o aduce, în premieră la noi în țară, pe Adriana Bachmann, un renumit specialist în formarea bebelușilor cu vârste până la șase luni pentru a împărtăși din experiența sa ca newborn specialist cu comunitatea de mame.

În cadrul unui eveniment-maraton de trei zile, specialistul va învăța mamele și femeile însărcinate cum pot seta încă din primele luni de viață obiceiuri sănătoase pentru copiii lor. Cele mai importante aspecte ale cursului susținut de Adriana Bachmann sunt legate de somnul și alimentația celor mici, pilonii de bază în creșterea unui copil sănătos și fericit.

Cele trei zile de eveniment vor avea loc în perioada 19 - 21 martie, în cadrul BabySpa Aviației. Locurile sunt limitate la 30 de persoane pentru fiecare zi de curs, iar înscrierile se pot face direct pe site-ul www.elacraciun.ro

Mămicile de nou născuți pot participa la eveniment cu cei mici, pentru a putea aplica sfaturile specialistului privind alăptarea, folosirea suzetei sau înfășarea bebelușului. Participanții vor descoperi de la Adriana Bachmann un ghid util pentru hrănirea bebelușului, cum îl pot ajuta să ia în greutate și cum îl pot face să doarmă 8 ore pe noapte încă din primele două luni de viață. 

Aducerea unui specialist de talia Adrianei în România este mai mult decât un proiect profesional pentru mine. Ca proaspătă mămică, m-am confruntat cu aceleași probleme de care se lovesc toate mamele. Lipsa somnului, plânsetele celui mic, fricile cu privire la modul în care îl culc sau îl hrănesc sunt normale, dar nu trebuie să ne acapareze viața. A fi mamă nu trebuie să fie un sacrificiu, iar timpul pentru somn pe care ni-l oferă Adriana ne va permite să ne bucurăm mai mult de bebelușul nostru. Bebelușul meu, Nicholas, are acum 4 luni și doarme 10 ore pe noapte. Cu ajutorul Adrianei am setat un program de somn care îl ajută și pe el să se dezvolte armonios, iar pe mine să mă bucur de timpul cu el”, scrie Ela Crăciun într-un articol de promovare a evenimentului de pe blog-ul său.

 

Adriana Bachmann este o româncă stabilită în SUA în urmă cu 27 de ani, care a devenit consultantul preferat al mamelor de peste ocean. Cu un program riguros pe care îl implementează timp de 8 saptamâni, românca reușește să redea liniștea și somnul întregii familii. Bebelușii asistați de Adriana cresc armonios, au obiceiuri de masă sănătoase și sunt psihic echilibrați. Potrivit Adrianei, obiceiurile de somn și de alimentație din adolescență pornesc chiar din primele luni de viață. Prin urmare, adulții fericiți trebuie să fie, mai întâi, bebeluși liniștiți.

La finalul celor patru ore de curs, mamele vor pleca cu un ghid care le va permite să folosească tehnicile specialistului pentru a crea nouă rutină a celor mici. Ele vor primi și un kit al mamei, care conține un biberon, o păturică pentru înfașat, lapte recomandat și o suzetă pentru reducerea colicilor bebelușului.

 

Este important, ca blogger, să aduc experiența mea de mamă publicului care îmi citește articolele. Am primit foarte multe întrebări legate de programul celui mic, iar acest eveniment este dedicat celor care vor să învețe lucruri practice, de la un specialist. Experiența Adrianei m-a impresionat și rezultatele colaborării cu ea sunt unele dintre cele mai spectaculoaste experiențe din viața mea de mamă”, spune Ela Crăciun.

 

Sponsorii evenimentului sunt: Baby Spa, SoffiPlanet.ro, Clementoni.ro, BabyNeeds.ro, Axiology, Holle și Color Juice.

Evenimentul este sustinut media de Radio Itsy Bitsy si Antena 1.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related