Tu alegi tricoul oficial al clubului B52

Tu alegi tricoul oficial al clubului B52

490 de lucrari inscrise, dintre care 211 lucrari acceptate in competitie – sunt rezultatele intermediare ale competitiei de design de tricouri alternative pentru club B52 – Tricoul de a doua zi, organizata de IQads si B52 pe platforma The Creator. Am invitat comunitatea creativa din Romania, cu competente de design, dar mai ales cu inspiratie, sa propuna scuze creative pe tricouri, dupa o noapte de pomina in club, cu licori bahice care te introduc in atmosfera, cu teatru contemporan sau concerte de muzica alternativa, toate in meniul de distractie B52.

Avem acum o colectie de 211 tricouri cu scuze de a doua zi, numai bune pentru seful care te-a prins mahmur la birou, pentru colegii carora nu le-ai dat prezentarea, pentru iubitul sau iubita care te-a bagat in pat, pentru mama care s-a prefecut ca esti “treaz”, pentru prietenii la ziua carora nu ai mai ajuns pentru ca te-a furat concertul. Sau scuze pentru ficatul tau, care a avut de tras a doua zi, sau poate chiar pentru tine, pentru durerea de cap pe care a trebuit s-o induri. Scuze ironice sau pe bune, in functie de cheful de glume al fiecaruia dintre noi.

Acum este randul tau sa alegi scuza ta preferata pana pe 2 martie.

Cele mai votate tricouri cu scuze au sansa sa devina tricoul oficial B52 – cu care te vei intalni si tu in club si care iti va da idei de scuze de a doua zi pentru cei mai mult sau mai putin dragi. Votul publicului larg este completat de un juriu profesionist, din care fac parte si: Virgil Horvat (B52 & Fabrica), Roxana Cozaru (aka POCS), Alex Dona (TNR). 5 lucrari vor castiga glorie si premii in bani, dupa cum urmeaza:

- Locul 1: 800 EUR brut, 3 tricouri cu design-ul tau, iar creatia ta devine unul dintre tricourile oficiale B52
- Locul 2: 500 EUR brut + 2 tricouri cu designul tau
- Locul 3: 300 EUR brut + 1 tricou cu designul tau
- Cea mai populara lucrare (conform votului publicului,  aceeasi sau alta fata de cele de mai sus): 100 EUR brut + 1 tricou
- Cea mai creativa lucrare (conform votului juriului, aceeasi sau alta fata de cele de mai sus): 100 EUR brut + 1 tricou

Colectia de peste 200 de tricouri cu scuze creative o poti vedea aici. Dar pana pe 5 martie, cand aflam marii castigatori, uite cateva lucrari care ne-au atras atentia:

Scuze neaose:

Scuze pe bune:

Scuze de la DNA:

Scuze filosofice:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related