Cine e cel mai Pepsi dintre cei mai Pepsi din țară?

Cine e cel mai Pepsi dintre cei mai Pepsi din țară?

Cât de Pepsi te simți azi? Foarte Pepsi, extra Pepsi, super Pepsi sau cel mai Pepsi? Dacă ar fi să căutăm o definiție, starea Pepsi poate însemna orice te face să te simți bine, plus creativitate, energie și sete de experiențe surprinzătoare. Asta caută Pepsi în noua campanie: Cel mai Pepsi!

Campania Cel mai Pepsi sărbătorește Marea Schimbare de Look a brandului. După 14 ani, Pepsi și-a schimbat identitatea vizuală și s-a prezentat lumii cu un nou outfit ce include un nou logo, noi ambalaje și materiale de vizibilitate actualizate pentru comerț, dar cu același gust grozav. Transformarea brandului este celebrată cu o provocare pe măsură pentru cei Pepsi mai băutori de Pepsi. Ești pregătit?

 

Cel mai Pepsi 

La vremuri noi, identități și experiențe noi. Lumea se schimbă, este într-o transformare continuă, socială și tehnologică, iar brandurile care vor să țină pasul se adaptează în ritmul consumatorilor. În această nouă eră dinamică, Pepsi a avut parte de o transformare iconică din ultimii 14 ani. Brandul are o nouă identitatea vizuală care vine cu experiențe, povești și parteneriate noi.

"Pepsi este un brand cu o istorie captivantă atât la nivel global, cât și în România, iar de-a lungul anilor, a reușit întotdeauna să construiască o conexiune emoțională cu consumatorii noștri. Însă în acest an, odată cu noua identitate vizuală, aducem consumatorii în prim plan în campaniile Pepsi. Cel mai Pepsi și-a propus să descopere cei mai creativi dintre creativi și moduri inedite de a savura Pepsi cu scopul de a îi vedea parte din campaniile din acest an. Iar împreună cu Alina Eremia, noul brand ambassador, am pornit în căutarea virtuală a celor mai Pepsi băutori de Pepsi." Alexandra Burdulea (Senior Brand Manager Pepsi)

Schimbarea este sărbătorită, așa cum este tradiția Pepsi, alături de toții cei care iubesc brandul. Campania “Cel mai Pepsi” lansează o super provocare pentru toți consumatorii Pepsi.

Alina Eremia, noul brand ambasador Pepsi, și Mariciu sunt în căutarea celor mai Pepsi băutori de Pepsi.

 

"Noua identitate Pepsi, considerată deja de mulți drept cea mai sexi din lunga ei istorie, vine la pachet cu sete de mai multă exuberanță și dezinvoltură. Iar primii care au simțit asta au fost chiar fanii brandului ale căror reacții pozitive ne-au confirmat că am făcut una dintre cele mai smart mișcări din ultimii ani.
De aici și până la implicarea lor în comunicarea noastra nu a mai fost decât un pas mic dar spectaculos. Asta pentru că “Cel mai Pepsi” este o campanie de UGC extrem de lucrativă pentru iubitorii de Pepsi, care vor avea ocazia să-și demonstreze talentul de a bea cu poftă dintr-o doză rece în mai multe reclame oficiale difuzate pe tot parcursul anului".
Andrei Nica (Deputy Creative Director, Leo Burnett)

 

Cele mai Pepsi experiențe pentru cele mai Pepsi premii

Ce înseamnă asta? Pepsi îi premiază pe cei însetați de aventură, creativitate și experiențe noi. Cei care beau Pepsi în moduri speciale: cu un pai gigantic, în timp ce merg pe bicicletă sau fac yoga, din piramide de pahare de cristal, bucurându-se de viață în stilul lor. Posibilitățile sunt nelimitate, iar cei care le vor găsi pe cele mai Pepsi, vor primi super mega extra Pepsi premii.

Ce trebuie să faci exact pentru a participa la campanie? E simplu: te filmezi în timp ce bei un Pepsi într -un mod cât mai inedit și îl urci pe pagina campaniei.

Ce câștigi? Premiile sunt multe, diverse, speciale și generoase: 5 ședințe foto-video pentru a fi imaginea Pepsi în această vara la care se adaugă și 5 premii în valoare de 2.000 euro, 50 de hanorace și 30 de rucsacuri din colecția globală Pepsi. Toate detaliile despre această campanie le găsiți pe site-ul Pepsi.

Nu mai rămâne decât să Pepsi în cel mai extravagant stil și să participi la provocare!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Companii

Branduri

Campanii

Sectiune



Branded


Related