Pe afara, cladirea Mercury360 pare cuminte, da' inauntru ai face bine sa ai grija

Pe afara, cladirea Mercury360 pare cuminte, da' inauntru ai face bine sa ai grija

Stiti cum e, lucrurile nu se vad niciodata la fel din exterior cum sunt pe interior. Pentru ca de la un semn voios care-ti ureaza "buna dimineata" la intrare, treci imediat la un decor a la "Alien", cu doar o privire ratacita spre tavan. Dar nu va panicati, necunoscutul  ce salasluieste in sistemul de ventilatie n-o sa te atace decat daca stai prea mult peste program.

In rest, pe timp de zi, prin Mercury 360 se invart povesti din advertising-ul de altadata si, dincolo de ele, o constelatie de departamente care adaposteste in jur de 100 de suflete. Printre personajele locale, se afla un duhovnic neoficial care face lunar vizite la domiciliu, un mercenar al hartiilor, o microbista infocata, o viziune din anii '90 cu voce de Patricia Kaas si un student panicat cu licenta (pe care o are in 2 zile, succesuri si bafte).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related