[Marcom 2024] Radu Miu & Loredana Hatingher: În vremuri incerte, ne implicăm și mai mult în sprijinirea comunităților locale

[Marcom 2024] Radu Miu & Loredana Hatingher: În vremuri incerte, ne implicăm și mai mult în sprijinirea comunităților locale

Oportunitățile vin din schimbare și provocările pieței, cred Radu Miu, CEO-ul agenției Mercury360, și Loredana Hatingher, Client Service Director. Schimbarea obiceiurilor de consum, dezvoltarea noilor tehnologii, toate aceste transformări ale ultimilor ani pot crea impulsul necesar pentru evoluție. Important e să ai perspectiva potrivită. 

"Așa a fost mereu mersul lucrurilor și așa o să rămână. Oportunități există peste tot. Tot ce trebuie să faci este să fii deschis la ele și să fii pregătit să le explorezi. Tehnologiile noi pot crea noi piețe și oportunități de afaceri, iar de cele mai multe ori e necesar să fii omul potrivit la locul potrivit", spune Radu. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related