AMWAY ROMANIA anunta o crestere de 62% a cifrei de afaceri

Compania de vanzari directe Amway Romania Marketing S.R.L a inregistrat in anul 2005 o cifra de afaceri de 25,13 milioane de dolari, cu 62% mai mult fata de anul 2004. Aceste rezultate se datoreaza pe de o parte reputatiei pe care sistemul de vanzari directe a castigat-o in Romania, dezvoltarii portofoliului de produse cosmetice, suplimente nutritionale si de ingrijirea locuintei, produse de o calitate deosebita oferite consumatorilor romani, precum si implicarii miilor de Intreprinzatorilor independenti care fac parte din marea familie Amway.

"Cresterea semnificativa a cifrei de afaceri inregistrata in 2005 vine ca o confirmare a faptului ca am reusit sa raspundem in timp real cerintelor pietei printr-un portofoliu de produse moderne, variate si de calitate, iar pentru 2006 estimam o crestere de 40-50% fata de anul precedent. Consider ca succesul nostru se datoreaza in egala masura atat echipei cat si Intreprinzatorilor independenti", declara George Popescu, Branch Manager Amway Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related