Oxygen PR adauga Amway la portofoliul de clienti

Oxygen PR adauga Amway la portofoliul de clienti

Oxygen PR a castigat, in urma unui proces de selectie, contul Amway pentru Romania si Bulgaria, informeaza un comunicat emis de agentie. Oxygen PR va asista AMWAY in promovarea companiei si a brandurilor sale recunoscute la nivel global, precum Artistry, Beauty Cycle, Satinique, Nutrilite, iCook, eSpring. Printre serviciile oferite de Oxygen se numara gestionarea in social media a conturilor de Facebook Amway Romania si Bulgaria.

Fondata in 1959, de catre Rich DeVos si Jay Van Andel, si cu sediul central in Ada, Michigan, Statele Unite ale Americii, compania Amway aduce in piata produse de consum si oportunitati de afaceri, sustinute de un lant global de aprovizionare in agribusiness, productie si logistica. Recent, Amway a raportat vanzari globale de 11,8 milioane de dolari pentru anul 2013. In Romania, Amway este prezent din anul 1997 si ofera peste 450 de produse prin intermediul a 40.000 de intreprinzatori independenti.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related