Marks lanseaza calendarul FAN Courier printr-o prezentare de moda

Marks lanseaza calendarul FAN Courier printr-o prezentare de moda

Dupa incheierea cu succes a competitiei fashionFANatic.ro, Marks revine cu cea de-a doua etapa a proiectului: premierea designerului castigator si lansarea calendarului de colectie FAN Courier.

Valentina Ciobanu, creatoarea brandului Sarcoline si castigatoarea concursului, s-a bucurat de un photo shooting semnat Cosmin Gogu, un eveniment unic de lansare a colectiei organizat de Marks, dar si de expunere pe calendarul special FAN Courier care este distribuit in mii de exemplare pe tot teritoriul tarii.

Plecand de la ideea ca fiecare drum parcurs de FAN Courier este pe cat de dificil, pe atat de frumos, am pregatit atent, alaturi de o echipa completa de specialisti, sedinta foto pentru colectia castigatoare.

Pentru ca aveam nevoie de peisaje spectaculoase, am ales o zona geologica fascinanta din judetul Brasov. Am vizitat Lacul de Smarald, carierele de bazalt si castelul nobiliar Sukosd-Bethlen, unde am gasit 12 cadre ce par desprinse dintr-o lume extraterestra. Prin povestea pe care o spun, fotografiile au reusit sa puna in valoare atat conceptul, cat si piesele vestimentare.

Dupa finalizarea calendarului, era momentul sa punem brandul Sarcoline pe harta modei, asa ca am convocat comunitatea pasionatilor de fashion intr-un singur loc: la prezentarea noii colectii Gaia.

"Cand esti la inceput de drum, este foarte important sa crezi in tine si sa fii sustinut de cei care iti recunosc potentialul. Am intrat in competitia fashionFANatic visand sa pun in scena o prima prezentare de moda si sa ma bucur de reactia publicului. Acest lucru s-a intamplat, prezentarea a fost un succes, iar eu merg mai departe, cu si mai multa incredere, pe drumul pasiunii mele".
Valentina Ciobanu (Designer Sarcoline)

Evenimentul, gazduit in palatul InSpayer, a adus natura salbatica intr-un context urban. Catwalk-ul s-a transformat intr-o poteca de iarba, iar modelele au defilat desculte in fata numelor cunoscute, atat din presa, cat si din lumea mondena. Ne-am bucurat cu totii de o colectie feminina, proaspata si fluida, inspirata de Natura.

Suntem mandri sa putem sprijini urmatoarea generatie de fashion designeri alaturi de FAN Courier si vom urmari cu interes evolutia Valentinei Ciobanu.

In plus, asteptam cu nerabdare sa descoperim designerul roman care ne va inspira anul acesta.

Pentru ca, anul 2016 vine cu o noua editie FashionFANatic. Mai exact, cu o noua sansa de afirmare pentru designerii la inceput de drum. Asa ca, sfatuim toti tinerii pasionati de fashion design sa se lase inspirati, sa creeze cu pasiune de acum si pana in primavara si sa-si inscrie colectia la startul concursului FashionFANatic de anul acesta.

Publicul, alaturi de juriul de specialisti si FAN Courier, va decide cine merita o sansa sub lumina reflectoarelor, adica un pachet complet de promovare a colectiei.

Calendarul pe care este expusa colectia poate fi comandat gratuit de catre oricine acceseaza platforma fashionafanatic.ro, urmand ca echipa FAN Courier sa le expedieze tuturor celor care l-au solicitat.

 

FashionFANatic este platforma de promovare a tinerilor designeri vestimentari, creata de Marks si sustinuta de FAN Courier. Competitia ii invita pe tinerii designeri sa isi inscrie colectiile, pentru sansa de a fi admirate de o lume intreaga.
In urma deliberarii juriului si a votului oferit de public, castigatorul FashionFANatic primeste un pachet complet de promovare: photo shooting profesional, evenimentul de lansare a colectiei si expunerea acesteia pe calendarul FAN Courier care este distribuit in mii de exemplare pe tot teritoriul tarii.

 

FAN Courier
Roxana Magopet – Marketing & PR Manager

Marks:
Mia Munteanu – Client Service Director
Sabina Stanciucu – Copywriter
Raluca Ionescu – Web Designer
Evelina Vranceanu – Social Media
Dan Hagiu – DTP Director
Alex Nedeianu – Senior DTP
Evelin Bundur – Art Director

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related