DigitalU continua strategia de comunicare a Auditeco GES cu lansarea noului site: www.auditeco.ro

DigitalU continua strategia de comunicare a Auditeco GES cu lansarea noului site: www.auditeco.ro

#DigitalU se bucura sa anunte finalizarea unui nou proiect online integrat, dezvoltat in colaborare cu Danco Vision : Noua imagine a companiei Auditeco GES – cea mai prestigioasa firma de consultanta si audit de mediu de pe piata romaneasca.

"Ce am facut mai exact ?
Intai, am pregatit terenul pentru trecerea catre noul site prin dezvoltarea identitatii Auditeco GES si prin crearea unei strategii de comunicare unitara.
Apoi, am creat pagini business dedicate pe cele mai importante retele sociale (Facebook, Twitter, Linked’in, Google Plus) si am asigurat in ultimul an postari care sa creasca engagementul vizitatorilor (potentiali clienti) si vizibilitatea Auditeco in mediul B2B.

Le-am creat blog, am dezvoltat continut relevant si l-am optimizat astfel incat sa urmeze exemplul site-ului, ajungand pe primele pozitii in Google, chiar pe cele mai competitive cuvinte cheie.

Apropos, site-ul auditeco.ro care tocmai a fost inlocuit de noul site, a fost creat tot de noi in 2005 si de atunci s-a mentinut exclusiv pe pozitiile 1 sau 2 din Google pentru peste 30 de cuvinte cheie relevante din domeniul mediului. Just sayin’ :)

Iar acum, dupa ce i-am pus la punct cu toate, am facut pasul final : lansarea noului site web.", a declarat Daniel Ionescu (General Manager Danco Vision)

 

"Prezenta web a insemnat mult pentru dezvoltarea AUDITECO in acesti 20 de ani de activitate. Asadar, am ales sa tratam cat se poate de serios realizarea unui nou site. Trebuia sa fie simplu de utilizat, sa ofere informatii actualizate si complete, sa asigure comunicarea interactiva cu vizitatorii si clientii Auditeco….trebuia sa fie perfect. Si suntem mandri de ceea ce am realizat impreuna cu partenerii nostri de peste 10 ani din grupul Danco Vision Interactive, respectiv DigitalU." declara Directorul Auditeco GES – Dr. Cicerone Ionescu.

Site-ul Auditeco.ro este modern, intuitiv si mobile-ready, fiind creat atat pentru cei care stau la birou si acceseaza paginile de pe computer, cat si pentru cei care sunt in continua miscare si folosesc telefonul mobil sau tableta.

Integrand beneficiile oferite de web design-ul responsive cu capabilitati multi-lingvistice avansate, site-ul este accesibil in 7 limbi si navigabil de pe orice dispozitiv, oferind astfel o vizibilitate extinsa la nivel global.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related