OMD Romania anunta sosirea noului Client Service Director

OMD Romania, parte a Omnicom Media Group Romania, anunta sosirea noului Client Service Director (interim) a Domnului, Markus Zinsberger.

Domnul Markus Zinsberger vine cu o experienta bogata de peste 10 ani in media si advertising in companii de media de prim rang, lucrand pentru clienti ca McDonalds, Nissan, SONY, Beiersdorf, IKEA, L'Oreal, Nestle etc. In ultimii 3 ani Domnul Zinsberger a ocupat functia de Deputy Managing Director OMD Austria.

"Markus a venit sa intareasca echipa de Client Service a OMD Romania in beneficiul clientilor nostri, asigurand transferul de know-how si expertiza a retelei OMD International in structura OMD Romania. Prezenta lui Markus face parte din noua abordare strategica menita sa creasca gradul de complexitate in satisfacerea nevoilor clientilor nostri" - Carmen Tanasie, CEO OMG Romania si interim Managing Director OMD Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related