Ogilvy & Mather are un nou Client Service Director

"M-am intors la dragostea dintai - publicitatea", afirma Gina Leu, noul Client Service Director al Ogilvy & Mather.
A facut primii pasi in publicitate la Leo Burnett, in departamentul de Client Service, unde a urcat pana la functia de Account Director. Experientei acumulate in advertising i s-au adaugat ulterior cunostintele de marketing, in ultimii 3 ani Gina Leu lucrand "din perspectiva clientului", ca Brand Manager, la Interbrew si la Henkel.

Cu o experienta vasta si extrem de interesanta, atat in advertising cat si in marketing, si cunoscand foarte bine nevoile consumatorului, din perspective diferite, Gina aduce un plus de energie si dinamism echipei de Client Service a Ogilvy & Mather.
"Gina este exact omul de care departamentul de Client Service al Ogilvy & Mather are nevoie: un om experimentat, cu o competenta profesionala deosebita, care imbina cu succes practica celor doua discipline - marketing si publicitate, un team player, un "antrenor" pentru echipa si un om in care clientii nostrii vor gasi un adevarat partener", declara Manuela Necula, Head of Country Ogilvy Group Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

SectiuneBranded


Related