[On the Move] Marks isi mareste ehipa cu un Client Service Director si un Senior Copywriter

Agentia Marks anunta marirea echipei cu un nou Client Service Director  Ana-Maria Nistor – si un Senior Copywriter – Alexandru Aron.  

Ana-Maria Nistor are 8 ani de experienta in Client Service in agentii precum Ogilvy si Publicis, si un an la UCFin, parte a UniCredit Tiriac Bank.

Alexandru Aron e de 13 ani in domeniu, timp in care a trecut prin Headvertising, D’Arcy, Odyssey si McCann. Se mai lauda cu o excursie in Thailanda si sute de mii de kilometri facuti la volan prin tara.

"Nu angajam oameni, ci ii primim. Nu-i primim chiar pe toti cei care vin la noi, ci doar pe cei care se regasesc in formula noastra de lucru - sa fi trait o experienta de orice natura care i-a facut sa renunte la avioane, vedetisme si iluzii, si care s-au regasit pe ei insisi, asa cum sunt: simpli si detasati, concentrati pe o pasiune. Venirea celor doi seniori in echipa Marks aduce elementul cautat de la bun inceput - oameni putini si buni, care isi pot vedea de treaba fara a avea un boss la costum, deasupra capului", se precizeaza in comunicatul de presa emis de agentie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related