Mihaela Radulescu este noul Client Service Director al GMP

Incepand cu luna februarie, Mihaela Radulescu este noul Client Service Director al GMP. Mihaela se alatura echipei GMP dupa patru ani petrecuti la Mercury 360 unde a coordonat activitatile pentru clienti precum Nestle, Coca-Cola, Ursus Breweries, Samsung, Reinert, P&G.

"Asteptarile mele legate de noul job la GMP sunt in mare parte hranite de asteptarile pe care agentia ca intreg le are de la ea insasi: sa faca o diferenta pe piata in materie de creativitate si de solutii neconventionale, sa-si respecte promisiunile, sa-si tina clientii multumiti, sa faca bani si sa se distreze", spune Mihaela Radulescu. "Ce pot sa ofer este provocare si leadership, iar ce primesc ma astept sa fie din aceeasi categorie: provocari si mai multe si spirit de echipa".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Branded


Related