Conspirații cu spioni ruși, politicieni moldoveni și MAI

Conspirații cu spioni ruși, politicieni moldoveni și MAI
Sursa: life.ru

Stiti scandalul: aflati in Rusia, cei de la Carla's Dreams au primit un cadou cu specific local. Cei de la life.ru le-au deconspirat identitatea, ascunsa de-a lungul timpului cu masti pictate pe fata si bunavointa publicului. Eftimie aduce aminte tuturor ca acum un an si Click facea acelasi lucru, dar cu mai putine reactii-bomba. [UPDATE] Ni s-a semnalat un adevar: Click a gresit si, prin urmare, a dezinformat pe (aproape) toata lumea in aceasta chestiune. Fotografiile de mai sus nu il infatiseaza pe Andrei Tarus (solistul Carla's Dreams), ci pe Roman Burlaca, regizorul de nadejde al trupei. Rusii au deconspirat bine.

Ieri, postarea lui Dorin Chirtoaca, primarul Chisinaului, venea sa supraliciteze evenimentul cu tot felul de conspiratii presarate cu agenti KGB si ura de limba romana, incheind apoteotic: ”Carla's Dreams s-a dus la Moscova cu sufletul deschis, sa cante, sa le cante. Ei au facut mai multe, dar au reusit si sa-i scuipe in suflet, respectiv si noua tuturor”.

 

Subiectul fiind, astfel, extrem de ofertant la ironii, Ministerul Afacerilor Interne din Romania nu a scapat ocazia pentru inca o postare cu manta. Asa cum si-au obisnuit fanii de pe Facebook:

 

Noi ne-am bucurat mai mult de poza lor de cover, pe care am asezat-o mai sus, sa limpezim si ochii celor care au ratat-o pana acum. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related