[Culinareala de agentie] Opt brate de OctoCooks se pun pe facut branza frantuzeasca la Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl

Probabil va asteptati la referinte de Spiderman (Doctor Octopus); dar nu, venim in intampinarea voastra cu niste Power Rangers. Daca sunteti prea adulti si nu mai tineti minte, acolo se lupta "cu dusmanii" un mega-robot facut din contopirea mai multor super roboti.

Cam asa o sa faca si patru fete de la Profero la Cupa Agentiilor la Gatit by LidlCoordonate, formeaza un super-chef cu opt brate, care vine la Chef Parade cu intentii pasnice: sa prepare branza frantuzeasca juratilor si tuturor celor prezenti. 

Vivi, Simona, Adela si Mada gatesc pentru prima data impreuna cu ocazia Cupei, dar fiecare dintre ele se cunoaste bine cu bucataria. Cum se imparte treaba pe roluri in echipa OctoCooks, aflam mai jos:

 

Initiativa de participare la Cupa si echipa OctoCooks

Vivi a fost cea care a trimis cel mai entuziasmat mail pe tema asta. Nu-l vom reproduce intocmai, dar putem sa va asiguram ca a fost cu foaaaaarte multe vocale. Bineinteles, au urmat mistourile. Unul ca vine sa deguste, altul ca vine sa spele vasele. Dar, intr-un final, au venit si confirmarile.

Simona n-a stat o clipa pe ganduri, cu atat mai mult cu cat are deja experienta la gatit. Sau cel putin asta sustine ea, pentru ca nu ne-a demonstrat pana acum. Adela a fost cea pragmatica.

Si-a verificat mai intai calendarul, vezi Doamne sa nu aiba vreo intalnire.

Entuziasmul i-a adus lui Vivi functia de chef de cuisine. Iar Mada a fost acceptata pentru ca, pana la urma, cineva trebuie sa spele si vasele.

 

Functiile culinare

Ne-a cam luat gura pe dinainte si am dezvaluit mai mult decat trebuia la prima intrebare. Dar elaboram aici.

Vivi – chef de la cuisine, responsabila de organizarea intalnirilor cu echipa si de relatia cu organizatorii evenimentului. In timpul competitiei, ea va participa activ la prepararea retetei. 
Simona – chef cu o responsabilitate foarte mare: trebuie sa ne demonstreze ca ea chiar stie sa gateasca. 
Adela – chef peste ceilalti chefi din nenumarate motive. Are cei mai multi ani in bucatarie, drept urmare, reteta pentru proba 1 este o creatie a ei proprie si personala. In plus, ea vorbeste cel mai mult, asa ca n-am mai indraznit sa comentam.
Mada – spalator de vase, responsabil cu ridicarea moralului. Cel mult va curata cartofii.

 

Motivati alegerea ingredientului: branza

Pentru ca suntem o echipa foarte constiincioasa, noi chiar am facut un brainstorming pe tema asta. Ne-am gandit, ne-am razgandit. Ne-am contrazis.

Intr-un final, ne-a povestit Adela de reteta asta a ei geniala. Ne-a convins pe loc. Poate si pentru ca intalnirea s-a intamplat chiar inainte de pranz si incepusem sa avem halucinatii.

Oricum, ideea este ca nu noi am ales ingredientul, ci reteta l-a ales pe el: branza frantuzeasca. Cat despre preview, nu avem. Dar va spunem, Adela si-a cucerit toti prietenii cu reteta asta!

 

Nume si logo

Atat numele echipei, OctoCooks, cat si reprezentarea lui grafica au fost inspirate din logo-ul Profero, format dintr-o caracatita.

Abia dupa ce l-am vazut gata ne-am dat seama ca semnificatia lui se duce mai departe de identitatea agentiei.

Caracatita are 8 tentacule, adica tot atatea maini cate adunam noi, si 3 inimi, la fel ca noi toate la un loc. Va lasam pe voi sa ghiciti cine este heartless.

 

Experienta in bucatarie. Impreuna si/sau separata

Separat, experientele noastre in bucatarie sunt atat de vaste incat ne-ar trebui zile intregi sa va povestim. Iar impreuna urmeaza sa gatim pentru prima oara la Cupa Agentiilor.

Intre noi exista oricum chimie in agentie, asa ca nu avem nicio indoiala ca la fel va fi si in bucatarie. 

 

Cum va pregatiti pentru editia de acum?

Sufleteste.



Profero Bucuresti

Profero Bucuresti, afiliata la reteaua internationala MullenLowe Profero, este una dintre cele mai mari agentii de digital advertising din Romania, cu o echipa de 42 de specialisti si o expertiza de peste 8 ani in... vezi detalii »

Dosare editoriale

Sectiune



Related