Agentiile trec la cratite. Incepe cursa pentru Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl

Agentiile trec la cratite. Incepe cursa pentru Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl

Ce pofta ni s-a facut doar la gandul ca o sa ne gateasca 18 agentii din marcomm-ul romanesc, in cadrul unui eveniment de care poate ati mai auzit, cel putin dintr-un anunt de mica publicitate infiltrat pe ici pe colo in ultimele saptamani sau dintr-o ancheta condusa pe wall-urile agentiilor de comunicare romanesti, pe care orice mama de publicitar ar aprecia-o nespus.

Se numeste Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl, este organizata de IQads si se afla la cea de-a patra editie in 2016.

Daca ne luam dupa experientele din anii trecuti, ne asteptam la guri cascate pe motiv de art direction culinar (cunoscut si drept plating) si trip-uri opulente pentru papile gustative, toate asigurate de publicitari intr-o structura de doua zile plus finala - pe 9, 10 si 11 noiembrie la Chef Parade Cooking School (parterul Metropolis Center, din Str. Grigore Alexandrescu 89-97).

Acum sa vedem ce line-up va performa in bucatarie pe timpul asta, intr-o saptamana.

 

Echipele ce culinaresc. Si logo-urile care le tin isonul

Avem multe reveniri si niste debutanti curajosi, unii dintre care ne-au si teasuit prin interviuri legat de dish-ul minune care, atentie, trebuie prezentat la fel de creativ cum e gatit.

A patra oara la Cupa Agentiilor la Gatit sunt Geometry Global - Cu De Toatepastel - flambelle si, respectiv, grupul Lowe din care participa anul acesta Profero - OctoCooks si Golin - GOLin FARFURIE. 

Acestia sunt seniorii care stiu care e treaba cu Cupa si de ce e de revenit; intre altele, pentru o infuzie binemeritata in niste treburi concrete, de viata, cum este hrana noastra, cea de toate zilele.

 

 

La a doua participare, inarmati cu experienta primei dati de bucatareala, se afla pe ACTIV AD - ActivChefs, Business Results - Curcubeu pe Ceru' Gurii, Foodwise - The Foodwisers,  GfK - Cooking Monsters si Outbox - Lunchbox.

 

 

Si ii avem, apoi, pe bobocii care vor afla cat de curand cum e sa razi si sa plangi in timp ce stai cu un ochi pe cronometru si cu celalalt pe sufleul din cuptor: Beans United - Monchee Beans, Craft Interactive - Crafters, Hedonic - Hedonic Cooks, GMP PR - Carla's Beans, Minio - Minio-Chilli-O, New Age Advertising - Divina Farfuria, Smartpoint - bakepoint , Zaga Brand - Zagatim si Zenith Romania - Zookies.

 

 

Probele, desfasurarea si evaluarea

Avem cate doua. Una principala, cu ingredient ales in prealabil si posibilitate de slefuire a conceptului culinar, de 70 de minute. Ingredientele fac parte din componenta platformei Ingredientul Secret Electrolux si asigurate de Lidl. Cealalta, speciala, cu gatire in cuptoare cu aburi Electrolux si brief tras pe loc, de 60 de minute. 

Membrii juriului, cei pe care trebuie sa-i impresionati, ii vom anunta foarte curand. Juriul Electrolux va evalua separat evolutia echipelor din cadrul probei speciale "Abur in bucate", aceasta fiind o competitie de sine statatoare. Criteriile? Creativitate, tehnica si teamwork. Detalii aici.

In decursul eforturilor din bucatarii, drept memo ca nu stresul, ci distractia face mancarea mai buna, vom avea la dispozitie o oaza cu vin Floare de Luna si bere de ghimbir John Crabbie's, ambele distribuite de Halewood.

Tot ce va povestim noi aici o sa se intample in live action pe 9, 10 si 11 noiembrie la Chef Parade Cooking School.

Vreti sa-i sustineti sau sa-i trollati (cu bun simt) pe publicitarii de la cratita? Perfect, haideti, intrarea se face in functie de amplitudinea vocala si simtul umorului.

 

Partenerii evenimentului

Despre Lidl
De la intrarea pe piata romaneasca in 2011, Lidl a devenit unul dintre cele mai  importanti retaileri din Romania. Lidl dispune astazi de magazine in mai toate tarile europene si este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine de tip discount din Europa. Cucerirea de noi piete, in care  ofera clientilor calitate maxima la cele mai avantajoase preturi,  ramane si pe viitor obiectivul Lidl cel mai important. 

Despre Electrolux
Cu aproape 100 de ani de experienta in realizarea echipamentelor profesionale pentru cei mai buni bucatari profesionisti din Europa, Electrolux aduce excelenta culinara atat in cele mai renumite bucatarii ale lumii, cat si in casele utilizatorilor.

Pe platforma The Secret Ingredient, Electrolux propune in fiecare luna un ingredient secret, insotit de informatii despre istoria, valorile nutritive, retete si trucuri de folosire in meniul de zi cu zi. Astfel, Electrolux aduce excelenta in bucatarie nu doar prin tehnologie de top, ci si prin informatii si sugestii care dezvolta creativitatea culinara. Toate sfaturile culinare sunt oferite de Electrolux in parteneriat cu Chefi profesionisti.

Despre Halewood
Grupul International Halewood Wines & Spirits este cel mai mare producator si distribuitor independent de bauturi din Marea Britanie, activand de peste 35 de ani pe piata. In Romania, Halewood Wines & Spirits detine peste 350 de hectare de vita de vie plantate in perioada 2002-2009, in unele dintre cele mai reprezentative zone viticole ale tarii: Dealu Mare si Murfatlar. Pe langa brandurile de vin proprii, in portofoliul companiei se regasesc si vinuri de import de la cele mai renumite case sau produse spirtoase produse de compania-mama din Marea Britanie.

Despre Chef Parade
Conceptul Chef Parade este adus si dezvoltat in Romania de catre Privileg Catering. Intr-un spatiu modern, Chef Parade Cooking School gazduieste cursuri de gatit, petreceri, workshop-uri si team building-uri pentru corporatii, adresandu-se tuturor celor care vor sa invete, sa se relaxeze sau sa-si desavarseasca abilitatile culinare.

Despre Cupa Agentiilor la Gatit
Creativii ingredientelor, ai prezentarilor si ai uralelor isi gasesc locul, pentru al patrulea an consecutiv, la Cupa Agentiilor la Gatit, un eveniment IQads care face parte dintr-un concept mai amplu de intreceri  creative dedicate industriei publicitare din Romania - "Cupa Agentiilor". 
Scriem retetarul Cupei la Gatit inca din 2013 si starnim creativii sa se infrunte  in preparate si farfurii. Partenerii media sunt: Bucataras.ro, Gustos.ro, Culinar.ro si Radio Guerrilla.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


FINEWISE

FINEWISE este divizia de expertiza in F&B, ospitalitate, sanatate si wellbeing a grupului de comunicare HELLO. Avand la baza viziunea ca o viata buna este o viata constienta, sanatoasa si bogata, ce incepe cu... vezi detalii »

VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Minio Studio

Gandim strategic si executam creativ. Asta facem noi la Minio Studio. Suntem o agentie lansata in 2016 si care, dupa doar 3 ani, a ajuns sa ocupe locul 28 in Forbes Ad Agencies List. Oferim mai mult decat campanii... vezi detalii »

Outbox

Agentie independenta de digital marketing cu un portofoliu complet de solutii de comunicare online, de la strategie si creatie web pana la dezvoltare si promovare in mediul online. Cu o activitate concentrata in... vezi detalii »

Beans United

Primul partener HubSpot in Romania In calitate de partener Platinum HubSpot, Beans United ajuta companii ambitioase sa-si atinga obiectivele, oferindu-le un program personalizat de generare de leaduri si retentie a... vezi detalii »

Profero Bucuresti

Profero Bucuresti, afiliata la reteaua internationala MullenLowe Profero, este o agentie de digital advertising cu o experienta de peste 10 ani pe piata din Romania, atat cu branduri locale, cat si... vezi detalii »

Zaga Brand

Fondata in 2005, agentia de comunicare creativa Zaga Brand si-a propus si a reusit sa creeze un mediu de lucru productiv in care imposibilul este doar o provocare. Intr-o atmosfera “crazy about our work”,... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

ACTIV AD

Who we are We are a creative and independent advertising agency that started 21 years ago with one thought in mind: that of succeeding in advertising. Some might have found it little, but this thought of ours to... vezi detalii »

Craft Interactive

Suntem agenție de performance marketing. Construim mixul ideal de soluții digitale integrate, cu care creștem performanța și notorietatea business-urilor. Suntem specializați în Strategie digitală, Branding,... vezi detalii »

Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 18 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related