Scoala din satul Ionel isi va redeschide portile in toamna

Satul Ionel, judetul Timis: Scoala Generala din satul Ionel, Comuna Uivar, una dintre localitatile cele mai afectate de inundatii, va primi din partea Fundatiei "Societatea Civila", in cadrul proiectului sau comunitar derulat cu sprijinul Philip Morris Romania, o donatie in valoare de 50.000 USD, pentru reconstructia cladirii. Miercuri, reprezentanti ai Fundatiei si cei ai Philip Morris Romania s-au intalnit cu oficiali ai autoritatilor locale din satul Ionel pentru a discuta detalii privind realizarea proiectului, raspunzand si intrebarilor presei pe aceasta tema.

"Sunt clipe cand te simti total neputincios, cand ti se pare ca toate pacatele lumii se revarsa asupra ta. Este si destinul acestor oameni peste care stihiile naturii s-au abatut in ultimele luni. Cei care s-au aflat la adapost de astfel de grozavii nu pot si nu trebuie sa ramana indiferenti.
O mana intinsa, un gand bun, un ajutor cat de mic pot reda speranta inecata sub ape. Mi-as dori ca fiecare roman sa se simta solidar si sa fie aproape de acesti oameni loviti de soarta", a declarat Stelian Tanase, Vicepresedinte al Fundatiei "Societatea Civila".
"Strangerea de fonduri pentru victimele inundatiilor ce au avut loc in aceasta primavara a constituit o preocupare pentru noi. Una dintre prioritatile Philip Morris Romania este sa raspunda nevoilor stringente ale comunitatilor locale, iar situatia locuitorilor din Timis ne-a impresionat profund. Speram ca, prin aceasta modesta donatie, sa schimbam ceva in bine in viata comunitatii din satul Ionel", a declarat Peter L. Imre, Director Corporate Affairs, Philip Morris Romania.
Fundatia "Societatea Civila" este o organizatie non-profit infiintata in 1992, recunoscuta pentru contributia sa la dezvoltarea societatii civile si la consolidarea democratiei in Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Companii

Branduri

SectiuneRelated