Wunderman devine principala agentie de BTL pentru Philip Morris Romania

Agentia de publicitate Wunderman a fost declarata castigatoarea pitch-ului organizat la inceputul acestui an de catre filiala din Romania a celui mai mare producator mondial de tigarete, Philip Morris International. Prin noul contract Wunderman va oferi cea mai mare parte a serviciilor de BTL pentru toate brandurile Philip Morris prezente pe piata din Romania.

In urma pitch-ului care a implicat cele mai mari agentii de publicitate in Romania, dar si agentii din strainatate, Wunderman a reusit sa-si reconfirme statutul si sa prelungeasca contractul cu Philip Morris pentru urmatorii doi ani. "Procesul de departajare a fost unul foarte dur si la standarde foarte ridicate. Suntem mandri ca am putut participa si ca am obtinut cele mai bune rezultate, castigand un client atat de important precum Philip Morris. Concurenta a fost acerba, insa am muncit mult si am dat dovada de multa creativitate, castigand astfel ceea ce ne-am propus, sa devenim cea mai importanta agentie pentru PhilipMorris", declara Ileana Badiu, Managing Partner Wunderman Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune



Branded


Related