Terapia initiaza programul de ajutorare a sinistratilor: "Terapia - Pentru suflete"

Terapia, unul din liderii pietei de produse farmaceutice din Romania, lanseaza astazi programul de ajutorare a persoanelor afectate de inundatiile recente din zona estica a tarii, "Terapia - Pentru suflete". Astfel, in cursul acestei zile au ajuns in zona orasului Galati primele transporturi ce contin medicamente de prima necesitate, apa si produse de igiena.

Ca raspuns la situatia grava creata de precipitatiile abundente din judetele aflate in estul tarii, Terapia lanseaza o campanie sociala de ajutorare a sinistratilor din mai multe zone ale Judetului Galati. Miercuri, 20 iulie a.c., la Comandamentul pentru Situatii de Urgenta au ajuns 11.500 de cutii de medicamente (in special Polivitaminizant, Furazolidon, Paduden, Diclofenac, Faringosept, Aspacardin, Aspenter, Fiobilin), cca. 4.000 de litri de apa potabila si produse de igiena personala, toate in valoare de peste 22.000 USD. Aceasta actiune va fi derulata impreuna cu Televiziunea Nationala prin programul "Invinge Apele!".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


SectiuneBranded


Related