Romania se alatura campaniei globale Earth Hour

Romania se va alatura pentru prima oara, oficial, campaniei globale Earth Hour. WWF Programul Dunare-Carpati Romania a lansat astazi, 9 martie, in cadrul unei conferinte de presa desfasurate la Hotelul Intercontinental Bucuresti, campania nationala. Sambata, 28 martie 2009, la ora 20:30, oameni din intreaga lume vor stinge lumina timp de o ora - Ora Pamantului - pentru a dovedi ca impreuna pot actiona impotriva schimbarilor climatice.

"Stingerea becurilor reprezinta un moment de reflectie, un gest atat de mic ne poate micsora foarte mult impactul asupra naturii", a declarat Luminita Tanasie, Manager de Program WWF Dunare-Carpati Romania. "Earth Hour este si o platforma prin care dorim sa invitam personalitati publice din toata lumea care sa vorbeasca despre actiunile lor in domeniul schimbarilor climatice".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Branded


Related