Portalul de business Money.ro si Conta.ro au incheiat un parteneriat

MONEY.ro, primul portal de business multibrand din Romania, si comunitatea online a profesionistilor din domeniul financiar-contabil, Conta.ro, au semnat astazi un acord de afiliere.

In urma acestui acord, traficul contorizat de SATI al MONEY.ro va creste cu peste 25%, iar vizitatorii portalului de business Realitatea-Catavencu vor avea acces direct la toate informatiile vitale din domeniul financiar-contabil si mai ales la expertiza profesionistilor din comunitatea CONTA.ro.

"Parteneriatul cu CONTA.ro, o comunitate dezvoltata admirabil in ultimii 7 ani de partenerii nostri de la My Web Master, a venit firesc, avand in vedere ca dezvoltarea portalului MONEY.ro pentru atingerea pozitiei de lider pe segmentul business pana cel tarziu la finalul anului viitor, nu tine doar de producerea si prezentarea de continut general de business, ci si de dezvoltarea de comunitati profesionale si site-uri dedicate anumitor profesii. Avem deja IQads.ro, pentru zona de media si advertising, SMARK.ro pentru zona de marketing si comunicare, Antreprenor.net pentru micile afaceri si vizam, evident, si alte comunitati profesionale: fie prin lansari organice, fie prin parteneriate", a declarat Dragos Stanca, managing director F5 si membru al board-ului Realitatea-Catavencu.

"CONTA.ro - 100% contabilitate a primit, de-a lungul timpului, mai multe oferte de parteneriate, insa pana acum nu am gasit sinergiile pe care le doream in relatia cu un mare publisher. Acum, a venit momentul sa facem acest pas si sunt convins ca este inceputul unei colaborari de durata, care va aduce avantaje ambelor parti", a spus Alexandru Pavel, managing partner My Web Master - omul din spatele portalului Conta.ro.

Integrarea comunitatii CONTA.ro in portalul de business MONEY.ro faciliteaza accesul utilizatorilor interesati de contabilitate la un director complex cu firme de contabilitate si audit, consultanti fiscali, avocati, notari si executori, dar si la un set de informatii utile privind programele de contabilitate si reglementarile legislative specifice, chiar la solutii pentru probleme punctuale din domeniu.

In plus, userii vor avea posibilitatea de a solicita asistenta comunitatii de contabili inscrisi pe CONTA.ro adresand intrebari pe "Forumul de discutii".

In baza planurilor comune de dezvoltare, MONEY.ro si Conta.ro urmaresc extinderea acestui parteneriat si pe parcursul anului 2010, viitoarele proiecte comune urmand a fi comunicate la momentul oportun.

Odata cu afilierea la MONEY.ro, portal dezvoltat si administrat de compania F5, spatiile publicitare ale Conta.ro vor intra sub administrarea F5 X-Media, regia de vanzari online, cross-media si proiecte neconventionale a grupului Realitatea-Catavencu. F5, compania de web a grupului media, va deveni, totodata, reprezentatul in SATI al site-ului CONTA.ro.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related