F5 X-Media, de azi, regia cu cea mai puternica oferta de business din .RO

F5 X-Media, regia de vanzari a companiei new media F5, parte din grupul Realitatea-Catavencu, a semnat saptamana aceasta un contract de reprezentare pentru cele 8 produse online ale retelei juridice LegalNet, intarindu-si audienta pe segmentul de business care insumeaza, astfel, 1,17 milioane unici si 7 milioane afisari, conform datelor SATI din luna septembrie.

Astfel, atat din punct de vedere al vizitatorilor unici insumati, cat si al numarului de pagini afisate, F5 X-Media devine regia cu cota de piata cea mai importanta in materie de site-uri de business, depasind ofertele similare ale MediaPRO Interactiv, Internet Corp si AdEvolution.

"Parteneriatul cu reteaua juridica online LegalNet ofera clientilor F5 X-Media accesul la o comunitate de business puternica si foarte bine targetata "? cea a persoanelor interesate de sfaturi juridice; avand la dispozitie posibilitati de advertizare din cele mai diverse, de la display, la proiecte speciale", a spus Irina Morosanu, business affairs F5, compania care detine regia de vanzari F5 X-Media.

"Din revista online Avocatnet.ro ne-am transformat, de-a lungul timpului, in instrument de comunicare, furnizor de solutii de training si integrator de servicii de networking de afaceri pentru juristii si economistii din Romania. Parteneriatul incheiat astazi cu F5 X-Media aduce langa noi un partener experimentat, care ne va ajuta sa monetizam cat mai bine segmentul de publicitate online din afacerea pe care o reprezinta acum reteaua LegalNet", a declarat Alin Popescu, managing partner LegalNet.

Incepand din aceasta saptamana, F5 X-Media include in portofoliul sau spatiile publicitare de pe 5 website-uri de business AvocatNet.ro, Contractdemunca.ro, Taxeimpozite.ro, Infosrl.ro, Modeldecontract.ro; respectiv 3 de divertisment Zodii.ro, Timpultau.ro si Priceput.ro, apartinand celei mai importante retele online juridice din Romania "? LegalNet.

Conform datelor aferente lunii septembrie prelevate de SATI, website-urile nou-intrate cresc cu 4% numarul total de unici ai regiei si cu 8 procente numarul de afisari, F5 X-Media avand, astfel, 9,3 milioane de viziatori unici insumati care genereaza 126 de milioane de afisari.

In plus, odata cu administrarea retelei LegalNet, F5 X-Media beneficiaza de cea mai puternica oferta pe segmentul de business, cumuland cei mai multi vizitatori unici in categoria Economie si finante din SATI, circa 1,17 milioane conform datelor din septembrie, si 9 produse "? portalul de business MONEY.ro (include website-urile Standard.ro, Moneyexpress.ro, MoneyChannel.ro, Antreprenor.NET, Afacereza.ro, Brokerulzilei.ro si Lumeaincriza.ro), Conta.ro (afiliat la MONEY.ro din septembrie) IQads.ro, SMARK.ro, AvocatNet.ro, ContractDeMunca.ro, TaxeImpozite.ro, Infosrl.ro si ModelDeContract.ro. La acestea se adauga si audienta realizata de StudiiDeCaz.ro, masurata de Trafic.ro.

F5 X-Media este regia de vanzari online, cross-media si proiecte neconventionale a grupului Realitatea-Catavencu, parte din F5, compania de web a trustului.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


SectiuneBranded


Related