S-a lansat Tipograful.ro - serviciul de productie anti-criza pentru micii intreprinzatori

In contextul efectelor nefaste pe care criza financiara le are asupra bugetelor de promovare ale companiilor, a fost lansat un nou serviciu independent pe piata de tipar din Romania- Tipograful.ro. Acesta este dedicat micilor intreprinzatori si companiilor pentru care rapiditatea si preturile rezonabile reprezinta cele mai importante criterii in alegerea serviciilor tipografice pe proiecte punctuale.

"Strategia de business pe care se bazeaza Tipograful.ro este aceea de a oferi strict servicii legate de tiparire pentru clientii care au deja produsele in forma grafica finala, pregatite pentru tiparul in sistem de offset la cel mai inalt nivel de calitate pe care Tipograful.ro il ofera. Acest lucru duce la reducerea costurilor asociate folosirii acestui serviciu, fie ca este vorba despre cantitati mici sau medii din produsele cel mai des cerute de clienti: fluturasi, pliante, afise, mape sau bannere.", declara Ionut Trandaf, project manager Tipograful.ro.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related