38 de masinarii zburatoare vor fi expuse langa Biblioteca Nationala

Planorul Mesterului Manole, piticul roz si gratarul inaripat pot fi admirate incepand din seara de 17 septembrie, langa Biblioteca Nationala (Piata Unirii) din Bucuresti. Ele fac parte dintre cele 38 de aparate de zbor ale echipelor participante la competitia Red Bull Flugtag - Ziua Zborului. Masinariile facute chiar de catre piloti si coechipierii lor raman expuse spre libera vizionare pana la startul concursului: duminica 18 septembrie, ora 14.00.

Vizitatorii ineditului muzeu vor putea circula nestanjenit in zona. Traficul rutier va fi inchis pe una dintre benzile Bulevardului Unirii (17 si 18 septembrie) si pe segmentul Splaiului Unirii dintre Bulevardul Dimitrie Cantemir si Bulevardul Octavian Goga (18 septembrie, in intervalul 7.00 - 17.00).
Pentru concurs, participantii pregatesc mai mult decat aparate. Inainte de zborul peste si in Dambovita de pe o rampa inalta de sase metri, echipele vor sustine prezentari inventive si amuzante. Publicul, care asista gratuit la Red Bull Flugtag - Ziua Zborului, se va delecta cu pantomima, dans si aparitii ale unor personaje diverse: bebelusi cu scutece si suzeta, ingeri si demoni, Batman si Catwoman, eroi din folclorul national.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related