HTC numeste un nou director de marketing pentru Europa

HTC Corporation, designer global de telefoane mobile, anunta astazi numirea lui Vladimir Malugin ca noul director de marketing al regiunii EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa). Acesta a detinut pana acum functia de Head of Products and Marketing al Polaroid Consumer Electronics si Head of Market Development al Eastman Kodak. Malugin va fi responsabil pentru brandul HTC, atat in ceea ce priveste marketing-ul, cat si comunicarea in regiunea EMEA.

Vladimir Malugin, director de marketing HTC EMEA: "HTC este un brand renumit pe piata dispozitivelor mobile datorita inovatiei si design-ului, aducand clientilor sai o experienta mobila unica. Este foarte interesant de urmarit cum HTC construieste notorietate in randul consumatorilor, intarindu-si astfel pozitia de lider in design-ul de smartphone-uri. Sunt incantat sa ma alatur HTC intr-o etapa atat de importanta in evolutia sa ca brand si astept cu nerabdare sa contribui la succesul sau pe piata europeana."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related