Agentia Headline incepe anul cu trei noi parteneriate

Primele luni ale lui 2010 au adus pentru agentia de marketing si PR Headline trei noi parteneriate, incheiate cu Romsys, Standard Snacks si ECOTIC, pentru furnizarea de servicii de PR, comunicare si consultanta specializata.

"Este evident ca relatiile publice si-au castigat un loc important in strategiile de promovare ale companiilor. Acest an se pare ca va aduce o dezghetare a pietei de PR, iar acest lucru a fost determinat, intr-o masura importanta, si de eficienta pe care au demonstrat-o pe parcursul anului trecut specialistii in comunicare. Obiectivul cel mai important, pe care il cunosc si il urmaresc toti consultantii nostri, este sustinerea business-ului clientului, prin furnizarea unor servicii specializate de calitate, concretizate in rezultate masurabile", a declarat Mihaela Apetrei, Senior Manager Headline.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar


Comentarii

Adrian Soc
acum 14 ani
macar de s-ar dezmorti piata. este bine sa mai auzi si astfel de vesti - poate isi revine si piata de media, si mai scade somajul
Leonard Vasilache
acum 14 ani
E adevarat ca se vede o imbunatatire in industria comunicarii, dar nu este suficient. Celelalte piete sint inca jos, si daca nu isi revin, vor trage dupa ele si timidele reveniri din alte domenii. Ce facem cu constructiile, cu productia...


Branded


Related