XXL sarbatoreste 4 ani! Cu iMagic.

XXL Mega Discount este deja o marca bine conturata acum, cand impineste 4 ani de existenta pe piata romaneasca. Sarbatoarea este marcata de o campanie promotionala care, printre altele, rasplateste fidelitatea clientilor cu foarte multe premii. In spatele conceptului si executiei acestei campanii sta agentia iMagic.

Campania se desfasoara pe radio si presa si are o puternica componenta BTL, la nivelul magazinelor din retea.
"Succesul de anul trecut, regasit atat in vanzari cat si la nivel de imagine, ne-a determinat sa apelam la iMagic pentru o noua executie. Speram ca elementele noi introduse in acest an in desfasurarea campaniei sa cimenteze buna relatie pe care o avem cu clientii fideli ai XXL Mega Discount si chiar sa ne largeasca segmentul de piata" declara dl. Klaus Sattler, manager de vanzari al XXL.
Desfasurata intre 12 si 25 septembrie, campania va culmina cu tragerea la sorti din data de 26 septembrie, cand dintre toate taloanele participante la promotie vor fi extrase cele care vor castiga 180 de premii constand in masini de spalat, frigidere, aspiratoare, televizoare sau combine muzicale. Extragerea se va desfasura simultan in toate magazinele din retea.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar


Comentarii

Daniel Fadur
acum 16 ani
XXL Company SRL a fost infiintata in 1996, iar primul demers juridic al acestei societati, a fost acela de inregistrare a numelui XXL® ca marca.

Desi firma a fost inregistrata la Suceava, a activat cu precadere in Bucuresti.

Obiectul principal de activitate a fost initial importul, iar in anul 1999 am deschis dispeceratul de taxi in Bucuresti.

In anul 2000, XXL Company detinea cea mai mare cota de pe piata de transport taxi din Bucuresti, bucurandu-se de increderea majoritatii consumatorilor din aceasta piata. Peste 400 de taximetre circulau zi si noapte pe strazile capitalei purtand sigla marcii XXL®. Acestea au fost principalele considerente si marele avantaj pentru care concernul REWE, care detine pozitia a 6-a pe piata de retail din Europa, a ales sa denumeasca primul magazin deschis in Roamnia, cu brandul nostru. Desi i-am somat in mod repetat ca XXL® este marca noastra inregistrata, Rewe nu a raspuns. Astazi, dupa lungi razboaie juridice si armate de avocati implicati, XXL Company a obtinut recunoasterea marcii XXL®, de toate instantele, inclusiv de Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Am avut oportunitatea de a putea discuta cu un fond de investitii britanic, pentru a dezvolta brandul XXL® la nivel national.

Astazi suntem in momentul in care demaram proiectul de francizare a magazinelor supermarket de cartier din Romania.

MENTIUNE: CONCERNUL REWE NU ARE NICI O MARCA INREGISTRATA IN LUME SUB NUMELE XXL.

Asa ca domnule redactor, pe viitor, daca veti mai intalni divergente pe tema marcii XXL®, puteti sa ne consulatati, va stam la dispozitie cu placere la adresa de e-mail office @ xxl.tm.ro, domeniul xxl.ro fiind inca in disputa juridica (l-am recastigat la Judecatorie, Tribunal, Curtea de Apel si in prezent suntem in stare de judecata la Inalta Curte de Casatie si Justitie, asta daca va intreaba cineva...).

A se vedea si http://xxl.tm.ro/templates/images/xxlmarca.jpg



Branded


Related