Penny Market - declanseaza "ofensiva" promotiilor megadiscount

In perioada 12 - 25 iunie, Penny Market, lant de magazine apartinand grupului german Rewe, desfasoara campania promotionala "Penny si Partenerii", prilejuita de implinirea unui an de existenta pe piata romaneasca.

Continuand linia colaborarilor incepute cu ani in urma pentru XXL Megadiscount, Rewe Romania a incredintat agentiei iMagic acest proiect amplu, bazandu-se pe experienta si seriozitatea cu care echipa a tratat fiecare detaliu al promotiei.

Evenimetul este marcat in toate cele saisprezece locatii din intreaga tara prin preturi promotionale, elemente de semnalizare in magazine, precum si tombole cu premii importante ale caror extrageri vor avea loc simultan, in data de 26 iunie. Desi campania a inceput numai de cateva zile, reactiile n-au intarziat sa apara, magazinele inregistrand vanzari record in aceasta perioada.
S-a optat pentru comunicarea prin intermediul posturilor de radio din Bucuresti si din tara.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune


Comentarii

Daniel Fadur
acum 16 ani
XXL Company SRL a fost infiintata in 1996, iar primul demers juridic al acestei societati, a fost acela de inregistrare a numelui XXL® ca marca.

Desi firma a fost inregistrata la Suceava, a activat cu precadere in Bucuresti.

Obiectul principal de activitate a fost initial importul, iar in anul 1999 am deschis dispeceratul de taxi in Bucuresti.

In anul 2000, XXL Company detinea cea mai mare cota de pe piata de transport taxi din Bucuresti, bucurandu-se de increderea majoritatii consumatorilor din aceasta piata. Peste 400 de taximetre circulau zi si noapte pe strazile capitalei purtand sigla marcii XXL®. Acestea au fost principalele considerente si marele avantaj pentru care concernul REWE, care detine pozitia a 6-a pe piata de retail din Europa, a ales sa denumeasca primul magazin deschis in Roamnia, cu brandul nostru. Desi i-am somat in mod repetat ca XXL® este marca noastra inregistrata, Rewe nu a raspuns. Astazi, dupa lungi razboaie juridice si armate de avocati implicati, XXL Company a obtinut recunoasterea marcii XXL®, de toate instantele, inclusiv de Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Am avut oportunitatea de a putea discuta cu un fond de investitii britanic, pentru a dezvolta brandul XXL® la nivel national.

Astazi suntem in momentul in care demaram proiectul de francizare a magazinelor supermarket de cartier din Romania.

MENTIUNE: CONCERNUL REWE NU ARE NICI O MARCA INREGISTRATA IN LUME SUB NUMELE XXL.

Asa ca domnule redactor, pe viitor, daca veti mai intalni divergente pe tema marcii XXL®, puteti sa ne consulatati, va stam la dispozitie cu placere la adresa de e-mail office @ xxl.tm.ro, domeniul xxl.ro fiind inca in disputa juridica (l-am recastigat la Judecatorie, Tribunal, Curtea de Apel si in prezent suntem in stare de judecata la Inalta Curte de Casatie si Justitie, asta daca va intreaba cineva...).

A se vedea si http://xxl.tm.ro/templates/images/xxlmarca.jpg



Branded


Related