ANDY Awards 2010: TBWA Los Angeles castiga marele trofeu

TBWA Chiat Day Los Angeles a obtinut The Grandy, cea mai importanta distinctie oferita in cadrul festivalului international de publicitate ANDY Awards (www.andyawards.com), conform Brand Repulbic.

Agentia a fost recompensata pentru campania Gatorade - "Replay", conceputa pentru a determina persoanele de peste 30 de ani sa practice sport. Fosti colegi de liceu au fost incurajati sa isi reuneasca echipele si sa retraiasca meciurile din timpul scolii.

Cele mai premiate retele de comunicare au fost JWT si Leo Burnett cu cate 6 premii fiecare. Birourile din Chile, Londra, Milano, Shanghai si New York au contribuit la performanta JWT, in timp ce filialele din Londra, Lisabona si Toronto au obtinut trofeele pentru Leo Burnett.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Companii

Branduri

Festivaluri

Sectiune

DictionarBranded


Related