La Marketing360 vin 3 importanti specialisti cu o bogata experienta internationala

Pe 15-16 iunie renumiti profesionisti locali si internationali in marketing, advertising, online si research si-au anuntat prezenta la cea de-a treia editie a evenimentului Marketing360. Cele doua zile de conferinte si workshopuri interactive gazduite de Crowne Plaza Hotel vor fi dedicate informatiilor de ultima ora din marketing si advertising, noilor tendinte si oportunitati care reorienteaza politicile de marketing ale companiilor, dar si celor mai inspirate si eficiente strategii de imbunatatire a performantei brandurilor.

Organizat de Evensys, Marketing360 este cea mai importanta conferinta locala de marketing si advertising care se desfasoara anul acesta cu sustinerea Pepsi, Lipton, Avon si Interactions.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related