AdJob - Joburi in publicitate, comunicare si marketing

Account Manager @ Geometry

Account Manager BAT aka Full-Time Multi-Tasking Client-Friendly Superhero @ Geometry 2-3 ani de agentie; stie cu engleza chiar si fara Grammarly; observa orice OOH nou de la metrou, dar si un mail ratacit, pe... vezi detalii »

Account Executive @ Geometry

Account Executive BAT aka Full-Time Multi-Tasking Client-Friendly Superhuman @ Geometry cam 1 an de viata de agentie cu bune si rele; stie versurile trupei indie preferate pe care le fredoneaza intr-o engleza... vezi detalii »

Account Manager @ 3D Art Agency

Avem nevoie de un nou explorator cu mintea ageră, care să ne ajute să jonglăm cu task-urile din partea noastră de junglă! Iată ce ne dorim de la tine, viitorul nostru camarad Account Manager: Poate părea... vezi detalii »

PR Account Manager @ McCann PR

Daca ai lucrat pentru un brand deTelefoane, avioane, macaroane Sau pentru un detergentAi gasit un segmentSi-ai livrat coerent,Excelent,Super urgentDaca esti PR Account ManagerSi ai experientaRezistentaSi... vezi detalii »

Senior Account Manager @ WoPa

Ideea e că e panică pe pandemia asta. Șeful e pe panică, clientul e pe panică, creativul e pe panică. Înainte șeful și creativul erau doar isterici, acum isteria e la puterea COVID-19. În sfârșit,... vezi detalii »

Account Manager @ Ideologiq

Căutăm un unicorn! Vrem să ne întregim echipa cu o ființă fantastică, rară, grațioasă, mereu în mișcare, cu devotament și simțul responsabilității intrinseci, obișnuită cu greul agenției, cu experiență... vezi detalii »

Junior Account Executive @ McCann

We are looking for a Junior Account Executive with a can-do attitude for our Client Service department. You will support the day-to-day activities to creatively execute and produce client campaigns, serve as the... vezi detalii »

Account Manager @ DDB

Cautam Account Manager super- energic, determinat, sociabil, deschis la noi provocari, cu experienta de minim 3-4 ani în agentie de ATL. Daca vrei sa coordonezi campanii integrate pentru brand-uri super-cool,... vezi detalii »

Campaign Manager @ BUZZStore

BUZZStore este prima agentie de micro si nano-influencer marketing din Romania si Bulgaria, activa de peste 7 ani pe piata, cu clienti de top din industrii precum FMCG, electrocasnice, servicii, pharma sau... vezi detalii »

Account Manager @ AMPRO

Căutăm Uplifting Account Manager. Adică: Minim 3 ani de experiență de agenție din industriile creative Organizat(ă) din fire și cu atenție la detalii Cu simțul răspunderii Pasionat(ă) de branding Cu... vezi detalii »

Senior Account Exec @ WoPA

Căutăm Senior Account Exec cu mască la BTL. Pandemia pune presiune, șefii sub pandemie pun presiune, clienții sub pandemie pun presiune pe șefii care pun presiune și per total Covidul ne-a pus pe toți într-o... vezi detalii »

Senior Account Executive @ McCann PR

Căutăm o persoană creativă, energică, sociabilă, cu experiență de cel puțin 2 ani în PR și comunicare.Experiența pe campanii de brand PR și organizare de evenimente reprezintă un avantaj. Dacă ai talent la... vezi detalii »