AdJob - Joburi in publicitate, comunicare si marketing

Client Service @ Hueman

Avem nevoie de un nou membru în echipa noastră! Suntem în căutarea unui client service din Timișoara care să ne ajute să comunicăm mult mai ușor cu clienții noștri. Vei avea oportunitatea de a colabora cu... vezi detalii »

Account Manager @ Media Pozitiv

Căutăm o persoană cu experiență în jurnalism/storytelling/content marketing care să ne completeze echipa. Suntem o agenție mică, extrem de prietenoasă și flexibilă, în și din care toți oamenii au crescut... vezi detalii »

Account Executive @ Minio Studio

Avem doar 2 ani și suntem deja pe locul 33 în Topul Forbes al agențiilor de publicitate. Ne mândrim cu trei premii la Romanian PR Awards, inclusiv un Gold, recent câștigate și cu o echipă... vezi detalii »

Account Manager @ Interactions

Interactions cauta Account Manager, cu minim 3 ani de experienta intr-o pozitie similara, sa-i dam proiecte faine, la schimb pe curiozitate, super-organizare si atentie la detalii. Ce gasesti la Interactions: Un... vezi detalii »

Digital Account Manager @ Frank

If you're a Digital expert looking to change your Destination URL to another Ad(vertising) Group, this is a CTA for you! Send us a resume containing relevant keywords such as "website development", "UX", "Google... vezi detalii »

Account Manager @ ACTIV AD

Daca ai 5 ani de experienta pe client service in agentii de publicitate, vino sa ii adaugi la cei 18 ani ai agentiei si sa ne fii coechipier de nadejde. Vei lucra pe proiecte diferite ale unor branduri romanesti si... vezi detalii »

Account Executive @ Marks

Marks angajează Account Executive în departamentul de Client Service. Căutăm Account Executive, aka client-whisperer, care vrea să facă lucrurile să meargă. Simultaneitatea între fericirea clientului şi... vezi detalii »

pastel cauta Account Manager

Te preocupa marcom-ul atat cat sa ai deja 4-5 ani experienta in domeniu, dar si curiozitate sa intelegi mai bine branduri de FMCG, IT&C, Auto, Insurance, Retail? Te stii fire analitica, dar cu gandire creativa?... vezi detalii »

Senior Account Manager @ Ogilvy

Our Senior Account Managers are trusted partners who bring value to our clients by passionately and professionally representing the agency. For this role, here’s what you’ll bring to the table: over 7... vezi detalii »

Shopper Account Manager @ Minio Studio

Avem doar 2 ani si suntem deja pe locul 33 in Topul Forbes al agentiilor de publicitate. Suntem motivati sa realizam campanii inteligente care sa aduca plus-valoare clientilor. Proiectele noastre sunt integrate,... vezi detalii »

Account Manager @ Wave Division

Se cauta: experienta in pozitie similara ( peste 5 ani ) intr-o agentie de BTL, foarte bune competente de account management. Experienta de lucru in proiecte de tip Tabaco si/sau Telecom pot constitui un avantaj in... vezi detalii »

Account Manager @ AMPRO Design

Căutăm Account Manager cu măcar 3 ani de experiență într-o poziție similară, super-organizat(ă), pentru care bugetele și prezentarile la client nu mai sunt o provocare. Dacă, în plus, ești pasionat(ă) de... vezi detalii »

Senior Account Executive In-Store/BTL @ WOPA

Dacă ai minim 2 ani de experiență într-o agenție de in-store promotion, dacă deviza ta este "responsabilitate, rezolvare, rapiditate", dacă știi ce înseamnă să coordonezi mai multe campanii în... vezi detalii »

Senior Account Manager BTL @ WOPA

Dacă ai minim 6 ani de experiență într-o agenție de BTL, nu te-ai plictisit încă și nu crezi că ai ajuns să le știi pe toate și ai măcar 5 proiecte cu care te mândrești, atunci te așteptăm la... vezi detalii »

Account Manager @ Perceptum

Cautam “un account bun”. Insa asta nu inseamna acelasi lucru pentru toata lumea. Asa ca iti vom spune ce inseamna pentru noi: Joci in echipa pentru ca stii ca nu poti sa faci singuri proiecte foarte... vezi detalii »