AdJob - Joburi in publicitate, comunicare si marketing

Account Manager @ Godmother

Cautam Account Manager.Godmother - WE ARE #brandexperienceartisans Evenimentele sunt asemanatoare cu mini campaniile 360. Cautam oameni care stiu, vor si pot sa coordoneze aceste actiuni. Cu min 5 ani... vezi detalii »

Account Manager @ Geometry

Account Manager BAT aka Full-Time Multi-Tasking Client-Friendly Superhero @ Geometry 2-3 ani de agentie; stie cu engleza chiar si fara Grammarly; observa orice OOH nou de la metrou, dar si un mail ratacit, pe... vezi detalii »

Digital Account Manager @ Outbox

To do: Client service & digital campaigns coordination– understand client’s needs, context, expectations, actively gets involved in the brand momentum, plans, recommends and executes the fittest... vezi detalii »

Account Exec @ ontheroof

Cautam Account Exec organizat, care intelege ce vrea clientul si face clientul sa inteleaga ce vrea. Ar fi super sa ai minimum 1 an experienta in agentie. Daca stii deja cum arata primul tau brief scris la noi in... vezi detalii »

Account Manager @ McCann PR

La McCann PR cautam un Account Manager cu minim 3 ani experienta intr-o agentie de comunicare si knowhow in zona de healthcare communication. Daca esti pasionat de tot ce inseamna domeniul publicitatii, daca ai... vezi detalii »

Account Manager iscusit @ DWF

Echipa DWF creste din nou! De aceasta data, suntem in cautarea unui Account Manager pentru super-campaniile SEO din portofoliul DWF. Crezi ca ai capacitatea de a intelege obiectivele de business ale unei companii si... vezi detalii »

Account Manager @ pastel

Dacă ai dat scroll prin toate job-urile și click și pe anunțul nostru înseamnă că următorul pas este să citești o descriere mirobolantă care să te convingă să aplici la noi, nu-i așa? :) Dar, ca să ai timp să... vezi detalii »

Fundraiser @ Amural

Suntem o gașcă de artiști si creativi care facem AMURAL Festival și hub-ul cultural Visssual și avem nevoie printre noi de un account / fundraiser conectat și vizionar, cu baza în București, care crede în... vezi detalii »

Account Executive BTL @ WOPA

Wopa cauta Account Executive in divizia de BTL. Ai aproape 2 ani de BTL si dimineata inca te mai intrebi: “Stai, eu de cand lucrez la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta?!” Daca ai rezistat pana... vezi detalii »

Senior Account Executive @ FCB Bucharest

Cautam coleg nou la etajul 1 - un Account descurcaret si proactiv, cu minim 2 ani experienta in agentie. Poti sa faci parte dintr-o echipa mare si prietenoasa, poti sa inveti si sa te dezvolti lucrand pentru... vezi detalii »