AdJob - Joburi in publicitate, comunicare si marketing

121 Engagement Specialist @ Geometry Global

Great opportunity at Geometry Global Romania, on a global account, for all field marketing professionals. Summary of tasks: Advice the brand team in developing engagement materials for promo activities (do's and... vezi detalii »

Account Executive @ FCB Bucharest

Cautam un Account Executive cu minim 1 an de experienta intr-o agentie de publicitate. Esti organizat/a, straightforward, pus/a pe treaba, stii sa vinzi idei clientilor si esti dornic/a sa lucrezi pe proiecte faine... vezi detalii »

Account Manager @ Ampro

Căutăm Account Manager cu măcar 4 ani experiență într-o poziție similară, super-organizat(ă), pentru care bugetele și prezentarile la client nu mai sunt o provocare. Dacă, în plus, ești pasionat(ă) de... vezi detalii »

Account Executive @ ACTIV AD

Oportunitate pentru un account creativ, cu minim 2 ani de experienta intr-o agentie de publicitate, bun comunicator si preferabil cu abilitati de prezentare dovedite. Daca poti sa descifrezi un brief cu usurinta,... vezi detalii »

Account Executive @ Marks

Căutăm Account Executive care să își dorească să crească în forță într-o echipă care se mișcă cu viteza luminii. Dacă ai mintea ascunțită și ești extrem de organizat (nu glumim), atunci e timpul să... vezi detalii »

Account Manager iscusit @ DWF

Echipa DWF creste din nou! De aceasta data, suntem in cautarea unui Account Manager pentru super-campaniile SEO din portofoliul DWF. Crezi ca ai capacitatea de a intelege obiectivele de business ale unei companii si... vezi detalii »

Account Executive @ The Institute

Account Executive @ Cartierul Creativ Cartierul Creativ își popune să creeze o comunitate autentică a industriilor creative în perimetrul delimitat de străzile Berzei – Calea Griviței –... vezi detalii »

Account @ Wave Division

Ne mărim echipa cu account-i pasionați și antrenați pentru BTL ( cu minim 1 an de experiență in In-Store). Ce superputeri căutăm? Cunoștințe de MS Office, capacitatea a de a lucra cu bugete și experiență în... vezi detalii »

Account Manager @ Frank

If you have at least 2 years of experience in an advertising agency and are looking to develop your skills, we can offer exciting projects in ATL, BTL and Digital in a fun, friendly team. Send us your resume,... vezi detalii »

Account Manager @ ThinkDigital

Căutăm o colegă sau coleg priceput(ă) în project management, cu accent pe digital. Pentru că lucrăm cu clienți din mai multe țări si suntem parte dintr-un grup regional (ok, si pentru că ne e lene să traducem... vezi detalii »

Account Manager @ Universum Events

Cum stii ca te potrivesti in echipa noastra? Este un job cu siguranta pentru pasionatii de tehnologie dar ar fi ideal sa te regasesti si in urmatoarele: Esti dinamic, proactiv si auto-motivat Esti pasionat de... vezi detalii »

Geometry Global cauta Account Manager

Daca iti doresti un loc la noi in agentie, ce ai de facut este sa ne arati ca raspunzi afirmativ la urmatoarele: Ai lucrat pe pozitia de Account Manager de minim 2 ani Ai experienta cu clienti... vezi detalii »

Geometry Global cauta Account Executive

Daca iti doresti un loc la noi in agentie, ce ai de facut este sa ne arati ca raspunzi afirmativ la urmatoarele: Ai un drive puternic si esti pasionat de "all things advertising" Experienta de agentie (ideal... vezi detalii »

Senior Account Executive @ McCann Erickson

We are looking for an ATL Senior Account Executive. Musts: 2-3 years in CS, integrated communication. Fine creative sense. Thinker & doer, able to identify opportunities. Strong personality, common sense,... vezi detalii »

Account Manager @ Republika

Căutăm Account Manager cu cel puțin 3 ani de experiență pe o poziție similară. Responsabilități: - Gestionarea conturilor alocate prin planificare și execuție, în limitele de timp și de buget- Dezvoltarea de... vezi detalii »

Account Manager @ DDB

Ne marim echipa de client service! Daca ai experienta de agentie ca Account Manager de minim 3 ani, esti determinat, cu drive si mega-pasionat de tot ce misca in publicitate, te asteptam la noi! vezi detalii »

Account Manager @ Centrade Cheil

Esti madman sau madwoman? Centrade-Cheil cauta un CS ambitios, cu flair pentru client si atitudine "sigur ca da, gasim solutii". Daca ai 3 ani experienta in agentie, administrand conturile clientilor, vrem sa te... vezi detalii »

Junior Account Executive @ McCann Erickson

La McCann Erickson cautam cel mai bun Junior Account Executive. Trimite-ne CV-ul daca ai minim un an experienta de lucru intr-o agentie de publicitate full service si stii ca locul tau este in echipa... vezi detalii »