AdJob - Joburi in publicitate, comunicare si marketing

McCann PR caută un Senior Account Executive

Căutăm o persoană creativă, energică, sociabilă, cu experiență de cel puțin 2 ani în PR. Daca ai experienta de lucru intr-o agentie de Public Relations, dacă îți plac provocările, campaniile... vezi detalii »

PR Account Executive @ McCann PR

La McCann PR cautam un nou coleg. Un PR Account Executive cu minim 1 an de experienta relevanta intr-o agentie de comunicare ( in zona de PR sau ATL). Dacă ai talent la scris, dacă îți plac provocările,... vezi detalii »

Account Director @ Propaganda

Crestem si vrem sa cresti cu noi. Probabil simti ca bati pasul pe loc si ai intrat intr un ciclu repetitiv. Daca da – hai la noi. Avem conturi ce ti antreneaza istetimea si adaptabilitatea la diverse context de... vezi detalii »

Group Account Director @ Propaganda

Crestem si vrem sa cresti cu noi. Daca te mai simti viu si cu chef de munca, stii sa coordonezi proiecte mari si sa cresti junior, iti plac clientii si new business-ul si ai si ceva meciuri in picioare, daca esti un... vezi detalii »

Senior Account Manager @ Marks

Căutăm un Senior Account Manager care ar putea (pentru că știe) să coordoneze job-urile day by day din agenție. Ce ne dorim? să coordonezi eficient campaniile de ATL să te implici în dezvoltarea unor... vezi detalii »

Account Manager @ Oxygen Cluj

Echipa Oxygen Cluj caută un super erou, actually un super Account Manager :) Dacă ai o doză consistentă de experiență în comunicare, organizare de evenimente și PR, dar și mai important, dacă ai mult entuziasm... vezi detalii »

Account Executive @ Centrade Cheil

Daca ai minim 1 an experienta in pozitia de Account Executive, ai pus umarul la implementarea unor campanii interesante si nu ai interactionat cu clientii doar pe email, vrem sa afli si tu ca la noi in echipa exista... vezi detalii »

Account Manager @ Centrade Cheil

Esti madman sau madwoman? Centrade-Cheil cauta un CS ambitios, cu flair pentru client si atitudine "sigur ca da, gasim solutii". Daca ai 3 ani experienta in agentie, administrand conturile clientilor, vrem sa te... vezi detalii »

Account Manager @ Ogilvy

Cautam un Account Manager priceput care sa tina cu tact fraiele unor conturi misto. Daca ai o experienta notabila in advertising si nu te sperie un brief, doua, trei, patru.. te asteptam.Avem motan, plante si 5... vezi detalii »