AdJob - Joburi in publicitate, comunicare si marketing

Account Manager @ Makeover Buro

Cautam un Account cu minim 2-3 ani experienta in Publicitate/PR. In calitate de Account Manager  vei fi in controlul unei zone de business pe care o poti construi si extinde in acord cu tintele tale si cu... vezi detalii »

Account Director @ SMITE

Cautam persoana cu experienta in client service pentru pozitia de account director. Ne dorim sa fie deschisa la provocari, organizata, playful, cu spirit antreprenorial. Experienta in agentii este un must. vezi detalii »

Account Manager @ OOH Promotion

Cautam un Account Manager cu experimenta in relationarea cu multinationalele si cu cat mai bune cunostinte in domeniul productiei publicitare. Pe langa abilitatile de Client Service, ar trebui sa aiba si reale... vezi detalii »

Account Manager @ Highlight Agency

angajăm clovni pentru un mediul relaxant de lucru, angajăm jongleri pentru a gestiona clienţii din retail, angajăm acrobaţi pentru permanente provocări în BTL, angajăm contorsionişti, flexibili ca şi... vezi detalii »

Account Executive @ Mercury360

Ai bifat 2 - 3 ani de experiență ca Account Executive? Îți propunem să continui numărătoarea alături de noi. Cu provocările jonglăm împreună, însă pasiunea și determinarea trebuie să fie în... vezi detalii »

Account Manager @ FCB Bucharest

Cautam un Account Manager multitasking, cu abilitati de comunicare si project management si cu o experienta de 3-4 ani intr-o agentie de publicitate. Experienta cu proiecte BTL reprezinta un avantaj. Daca cea din... vezi detalii »

Account Coordinator @ Oxygen

We are looking for a highly motivated professional for the position of Account Coordinator in our Corporate Communications Team. If you have press office, corporate and media relations skills and speak English... vezi detalii »

Senior Account Executive @ WOPA

Daca ai minim 2 ani experienta intr-o agentie de ATL, daca poti vorbi cu clientul 5 ore incontinuu fara sa te repeti, daca esti fascinat(a) de mixul Strategie, Creatie, Selling si in miez de noapte abia reusesti... vezi detalii »

Account Manager @ WOPA

Daca inca nu te simti obosit(a) dupa 3-4 ani de ATL, atunci nervii tai se potrivesc cu nervii nostri. Cautam un om care nu e plictisit, care nu a ajuns inca sa le stie pe toate, care nu spune niciodata "e vina... vezi detalii »

Account Manager iscusit @ DWF

Ne marim echipa si suntem in cautarea unui Account Manager serios si responsabil pentru campaniile incluse in portofoliul DWF.   Ce face un Account in cadrul DWF? Pe scurt, Account-ul este principala... vezi detalii »

Senior ATL Account Manager @ Frank

Do you want to join the teams of a dynamic and growing creative agency? The agency is growing rapidly and as a result of a number of business wins, we're now looking for an experienced and skilful Senior Account... vezi detalii »

Account Manager @ Leo Burnett

Cautam un Account Manager cu drive si putere sa coordoneze client, proiecte, echipe interne si colaboratori. Extrem de organizat, cu experienta de minim 2 ani ca Account Manager intr-o agentie de publicitate;... vezi detalii »

Senior Account Manager @ RTB House

What you will do: Providing excellent customer service through phone and email. Respond to customer requests and inquiries in a professional and timely manner. Assisting customers in the process of launching ad... vezi detalii »

Digital Account Manager @ Grapefruit

We’re looking for a Digital Account Manager to maximize the value of a Grapefruit. Why is this job meaningful for you? As a Digital Account Manager, you will be the leader that maximizes the value of a... vezi detalii »

Digital Account Manager @ Republika

Republika este o agentie independenta cu 10 ani de experienta pe piata din Romania si internationala. Activitatea agentiei acopera o gama larga de servicii si medii de comunicare si include gestionarea comunicarii... vezi detalii »

Account Manager @ McCann Erickson

We are looking for an ATL Account Manager. Musts: 2-4 years in CS, integrated communication Fine creative sense Thinker & doer, able to identify opportunities Strong personality, common sense, friendly... vezi detalii »