AdJob - Joburi in publicitate, comunicare si marketing

Digital Account Manager @ Leo Burnett

Căutăm un Digital Account Manager cu o experiența de 2-4 ani în proiecte digitale, responsabil și organizat, atent la timing-uri și deadline-uri, bun translator între client și echipa de programare, cu... vezi detalii »

Account Executive @ Heist Industries

Căutăm Account Executive cu 1-2 ani de experiență, zvâc și dorința de a face chestii tari. Plus crush pentru excel și chestii bine organizate. Oferim o alternativă fresh la the old boring ad agency. Plus the... vezi detalii »

Account Manager @ Frank

If you have at least 2 years of experience in an advertising agency and are looking to develop your skills, we can offer exciting projects in ATL, BTL and Digital in a fun, friendly team. Send us your resume,... vezi detalii »

Key Account Executive @ Brandaffair

We need a highly organized, pro active key account executive with free spirit, arguments for creative ideas in the bag (not afraid to tell it loud and clear) and big dreams for the future. If you have in mind to... vezi detalii »

Account Manager @ Oxygen

Looking for awesomeness in PR (Account Manager). We are searching for a new colleague, a passionate project manager with press office and events management skills, sharp reactions and solution-oriented... vezi detalii »

Account Manager @ Cohn&Jansen JWT

Cautam un Account Manager, cu experienta in domeniu de minim 3 ani.Organizat si responsabil, capabil si implicat, pasionat si entuziast, proactiv si un bun implementator. Daca te regasesti in descriere, trimite... vezi detalii »

PR Account Executive @ McCann PR

Avem un loc in echipa noastra pentru un PR Account Executive. Cautam o persoana pozitiva, energica, cu minim 1 an experienta relevanta in comunicare ( in zona de PR, BTL sau activari speciale). vezi detalii »

Digital Account Manager @ Marks

Nu e de ajuns să fii la curent cu ultimele trenduri, trebuie să știi să te folosești de ele. Căutăm project manager care ar putea (pentru că știe) să coordoneze job-urile day by day din... vezi detalii »

Account Manager @ V8 Interactive

Am putea să-ți povestim despre viața de Client Service la nesfârșit. Dar dacă ai cel puțin 3 ani experiență știi cât poate fi de frumoasă, oricâte brief-uri ai avea date în Creație. N-o mai... vezi detalii »

Account Manager iscusit @ DWF

Echipa DWF creste din nou! De aceasta data, suntem in cautarea unui Account Manager pentru super-campaniile SEO din portofoliul DWF. Crezi ca ai capacitatea de a intelege obiectivele de business ale unei companii si... vezi detalii »

Account @ Highlight Agency

Știm că...... ai puterea să citești printre rânduri.... ai capacitatea de a înțelege dincolo de un simplu e-mail.... ai forța de a te depăși și de a învinge deadline-urile.... pui pasiune în... vezi detalii »

Account Manager @ Centrade Cheil

Esti madman sau madwoman? Centrade-Cheil cauta un CS ambitios, cu flair pentru client si atitudine "sigur ca da, gasim solutii". Daca ai 3 ani experienta in agentie, administrand conturile clientilor, vrem sa te... vezi detalii »

Account Director @ Wave Division

Se cauta: experienta in pozitie similara (peste 5 ani) intr-o agentie de BTL, foarte bune competente de account management, competente de new business developer, experienta in coordonarea echipei de Client... vezi detalii »

Account Manager @ Prologue

Cautam un Account Manager multitasking, cu abilitati de comunicare si project management, cu o experienta de macar 1-2 ani intr-o agentie de digital. Ne-ar prinde bine sa ai si niste cunostinte tehnice minime pe... vezi detalii »

Account Manager @ Echipa de PR

Vrei sa faci parte din Echipa?Cautam un om bine antrenat in PR, sau intr-o disciplina conexa, care sa faca fata saritului printre obstacole in ziua evenimentului, alergatului dupa headline-uri in presa pentru clienti... vezi detalii »