Prima facultate a Universitatii din Bucuresti care beneficiaza de sistemul wireless

Facultatea de Stiinte Politice deschide anul universitar 2005-2006, luni, 3 octombrie 2005, ora 14.45, la Universitatea din Bucuresti, amfiteatrul Dongoroz (Facultatea de Drept, Bd. Mihail Kogalniceanu, nr. 36-46). Cu acest prilej sunt prezentate prima retea wireless securizata din invatamantul romanesc si sistemul de gestiune A.D.M.A. (Atlas Data Mining Application), solutii de care beneficiaza in prezent doar Facultatea de Stiinte Politice si Institutul de Cercetari Politice din cadrul Universitatii din Bucuresti.

Data de 3 octombrie nu inseamna numai inceputul unui nou an universitar, ci si inceputul functionarii unui nou site, www.hot-spot.ro, site menit sa ajute la intelegerea modului de functionare si implementare a retelelor wireless atat pentru mediul educational cat si pentru mediul antreprenorial. Hot-spot.ro permite conectarea studentilor si profesorilor la Internet prin RoEduNet, in conditii de maxima siguranta si mobilitate, adoptand cele mai noi standarde de securitate.
A.D.M.A. (Atlas Data Mining Application) este un sistem de gestiune universitara, pionierat in invatamantul romanesc, sistem ce permite gestionarea relatiilor bidirectionale intre student - profesor - secretariat.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related