Expozitia retrospectiva "Campari - 150 de ani de Passion for Fashion" la Carturesti

Pana pe 30 noiembrie, Cafe Verona (Sub Carturesti) gazduieste o expozitie retrospectiva de afise si calendare Campari. O parte dintre afise sunt reproduceri ale primelor ad-uri Campari, vizitatorii avand ocazia sa urmareasca evolutia brandului de-a lungul a 150 de ani de existenta, informeaza un comunicat Cristalex.

Expozitia poate fi vizitata zilnic, in intervalul orar in care functioneaza libraria Carturesti, la Cafe Verona (Sub Carturesti) din str. Pictor Arthur Verona 13-15.

Campari a aniversat 150 de ani in 2010. In luna iunie, Campari a inaugurat in Italia prima sa galerie de arta, o locatie multimedia dinamica si interactiva care traseaza itinerariul brandului in arta moderna si contemporana. Aceasta dezvaluie lucrari publicitare realizate in stilul diverselor miscari artistice de-a lungul existentei brandului, din anul 1860 si pana in prezent. Galeria Campari foloseste noile tehnologii pentru a permite parcurgerea istoriei brandului si exprimarea sinergiei cu arta. Reprezentantii companiei promit ca aceasta galerie este o experienta senzoriala completa, locul in care esenta brandului poate fi perceputa chiar si prin exploatarea simturilor: cel al mirosului si cel al auzului, implicand astfel vizitatorul intr-o experienta complexa si inedita.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Oameni

Sectiune



Branded


Related