Panoul Cohn&Jansen de pe strada Arthur Verona, pe prima pagina din Gazeta Sporturilor

Agentia Cohn&Jansen | Ashley&Holmes a realizat un nou panou pe strada Arthur Verona. Subiectul panoului este, in luna septembrie, revenirea printre tricolori a lui Dorinel Munteanu. La numai doua zile de la postare, panoul a fost descoperit si fotografiat de catre redactorii de la Gazeta Sporturilor, devenind obiectul primei pagini a celui mai important cotidian de sport din Romania.

"Aveam de mult in gand sa facem un panou cu Dorinel. Pentru noi este un exmplu de profesionalism care poate sa depaseasca fenomenul fotbal. Dupa meciul amical cu Turcia, cand a luminat jocul nationalei in repriza a doua, ne-a venit ideea si in cateva zile era deja lipit ooh-ul. In contextul in care foarte multi tineri, in fotbal si in multe domenii, se blazeaza pe la 30 de ani, Dorinel este un exemplu de pasiune pentru meseria aleasa. Ne dorim foarte mult sa-l vadem pe Dorinel pe teren cat mai mult timp, poate si la mondiale, nu doar la europene, si de aceea i-am culcat optul in infinit. Ne-am bucurat luni cand am vazut panoul pe prima pagina din Gazeta, iar acest lucru ne confirma faptul ca eficienta in comunicare sta uneori in continut si mai putin in frecventa", povesteste Catalin Rusu, Senior Copywriter la Cohn&Jansen | Ashley&Holmes.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related